Matija Djanjesic / CROPIX
ANALIZA TRENERA

'ODAVNO NISAM SUDJELOVAO U OVAKO LUDOJ UTAKMICI' Trener Gorice komentirao novu senzaciju; Bišćan priznao: 'Računali smo na ove bodove'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 03. veljača 2019. 23:14

Gorica je u 19. kolu HNL-a posve zasluženo slavila na Rujevici i nanijela prvi poraz Igoru Bišćanu otkako je sjeo na klupu Rijeke. Velikogoričani su slavili rezultatom 3:1, a Riječani su u tom susretu čak i poveli.

Igor Bišćan nije bio zadovoljan nakon poraza.

- Čestitke Gorici na zasluženoj pobjedi u utakmici koja je bila jako zanimljiva za neutralne gledatelje. Mi smo prvo poluvrijeme bili jako dobri, imali jako puno prilika i trebali smo otići na odmor s prednošću. Kako se obično dogodi, potrošili smo puno energije stvarajući prilike, potrošili smo se fizički i psihički u tome. U drugom poluvremenu više nismo mogli kreirati na tom nivou, fizički smo pali i bilo je pitanje hoćemo li zabiti ili primiti iz kontre i polukontre. Kasnije je bilo jako teško, Gorica je organizirana, dobro se branila. Nesretni smo jer smo računali na ove bodove, bilo nam je jako bitno, ali znali smo da neće biti jednostavno i da nam je roster ograničen. Krivci smo sami, neefikasnost ispred gola nešto je na čemu ćemo morati raditi. Heber? Prije dva dana osjetio je mišić na treningu - rekao je Bišćan.

Rijeka je osjetila izostanak Čolaka, Gorgona i Hebera.

- Nažalost, ne mogu reći da lopta nije htjela u gol, nešto je ostalo na gredi, nešto smo sami promašili, ali to je kvaliteta i igrači poput Gorgona, Hebera i Čolaka rješavaju te probleme.

Sergej Jakirović zadovoljstvo je sakrio iza kamena lica.

- Odavno nisam prisustvovao ovako ludoj utakmici. Dobro smo ušli, nakon pogotka smo mogli primiti još tri-četiri gola, Rijeka je izlazila u opasne situacije. Jedanaestercem smo vratili samopouzdanje, čekao sam poluvrijeme da se korigiramo jer sam znao da će Rijekina utakmica u srijedu doći na naplatu. Osjetio sam da je Rijeka u završnici malo potonula, trećim smo golom potvrdili pobjedu i našoj sreći nema kraja - poručio je Jakirović.

Rezultati by SofaScore

Linker
25. travanj 2024 07:16