Getty Images
RAZOTKRIVENA POZADINA SLUČAJA

OGLASIO SE NIKICA JELAVIĆ Bivši napadač Vatrenih otkrio zašto je došlo do čudnog preokreta; Navijače Rijeke će zato razveseliti jedan drugi transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. veljača 2017. 19:59

Oglasio se i Nikica Jelavić, te potvrdio zbog čega je propao njegov transfer u "Rijeku", donosi Novi list.

- U jednom trenutku postigao sam dogovor s Kinezima oko raskida ugovora, međutim našli su na kraju jednu soluciju koja je više išla u prilog njima nego meni. Ispalo je na kraju malo neozbiljno, ali mogu potvrditi da se stvarno ozbiljno radilo i jako brzo smo se ja i "Rijeka" dogovorili što se tiče financija. To uopće nije bilo upitno. Stvarno mi je krivo što je sve tako ispalo, a najviše zbog ljudi iz "Rijeke" koji su pokazali koliko su ozbiljni i koliko je ozbiljan projekt koji rade već godinama. Nadam se da će nam se nekom drugom prilikom putevi spojiti - rekao je Jelavić.


Nikica Jelavic Rangers Hero by ChiaIvy

Jelavić nije došao, ali zato će Rijeka dobiti pojačanje u obrambenim redovima. Naime, iskusni stoper Ante Kulušić će sutra u jutarnjim satima obaviti liječnički pregled i potpisati ugovor nakon što je prošlog tjedna raskinuo ugovor s turskim Genclerbirligijem. Kulušiću je 30 godina, a tijekom karijere igrao je za Šibenik, a prije Genclerbirligija je branio boje još dva turska kluba - Hacettepea i Balikesirspora.

Linker
26. travanj 2024 05:08