Jakov Prkic / CROPIX
PROTIVNIKA OSTAVILI BEZ PRILIKE

OPET JE BIO JEDAN OD NAJBOLJIH U HAJDUKU Europa je sve bliže: 'Zato je ova pobjeda bila važna! Ma i prije smo igrali dobro, ali nismo toliko zabijali'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 21. travanj 2019. 17:08

Veličanstvenu 4:0 pobjedu nad Rijekom na Poljudu Hamza Barry pamtit će i po svom prvom pogotku ove sezone, ukupno devetom u dresu Hajduka.

- Ne razmišljam o golovima, već o tome da igram dobro i odradim ono što se od mene traži. Zaslužili smo pobjedu, a poseban je gušt ovako uvjerljivo slaviti u derbiju – rekao je za Slobodnu Dalmaciju nakon utakmice gambijski veznjak koji je sjajno poentirao u 30. minuti nakon povratne lopte igrača utakmice Stanka Jurića.

Nije mu ovo bila najuvjerljivija pobjeda s Hajdukom jer je u sezoni 2016./17. slavio sa 6:0 u Kupu protiv Jalžabeta i istim rezultatom u prvenstvu protiv Intera.

Europa je sve bliža?

- Da, zato je ova pobjeda i bila važna. I prije smo igrali dobre utakmice, ali nismo zabijali ovoliko golova. Samo treba biti strpljiv i bit će sve u redu.

Rijeku ste ostavili bez prilike?

- I u prethodnim utakmicama suparnici su nam stvorili jako malo šansi. Dobro se branimo, nadam se da ćemo tako i nastaviti.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 17:42