screenshot hajduk.hr

PRIPREME U TUSKOJ

OREŠČANIN I NJEGOVA VOJSKA STIGLI U TURSKI BELEK Bijele dočekali savršeni uvjeti za trening: Bijeloj ekspediciji priključit će se još jedan nogometaš

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 10.01.2019. u 20:52

 • Bijeli stigli u bazu u turski Belek: dočekali ih savršeni uvjeti za trening i proljetni juriš

  Hajduk je doletio u Belek, redovnom linijom iz Zagreba preko Istanbula do Antalyje. Belek je manje mjesto na Antalijskoj rivijeri, a uokolo je prvoklasnog smještaja i travnjaka i nogometnih igrališta više nego gljiva poslije kiše.

  U Hajdukovu timu je 31 igrač, a priključit će se i Bassel Jradi koji igra za Libanon na Azijskom kupu, dakle ukupno 32... Vraćaju se tek 26. siječnja, a 3. veljače starta HNL, gostuje se u Osijeku, prenosi Slobodna Dalmacija.

  Momčadi Hajduka i zagrebačkog Dinama bili su jutrom u Zagrebu u zračnoj luci Franjo Tuđman, a u Tursku kao i obično, svatko svojim zrakoplovnim linijama.

  Hajduk će prvu utakmicu odigrati u nedjelju protiv Dinama iz Bukurešta (Ivan Pešić je ozlijeđen i neće moći zaigrati za rumunjske dinamovce), a iz Hajduka najavljuju kako će svih pet utakmica iz Antalyje prenositi na svome klupskom komunikacijskom kanalu.

  Iz drugih medija