Foto: CROPIX
REAKCIJE NAKON UTAKMICE

OSIJEKOV TRENER NIJE SKRIVAO LJUTNJU USPRKOS POBJEDI 'Stvorili smo samo jednu zanimljivu i čudnu priču. Počeli smo divljati i napravili anarhiju'

Piše: Darko RužićObjavljeno: 05. kolovoz 2018. 23:31

Osijekov trener Zoran Zekić nije skrivao ljutnju usprkos 3:2 pobjedi protiv Rudeša na Gradskom vrtu u 2. kolu Prve HNL.

Razlog? Njegova momčad imala je uvjerljivih 3:0 do 79. minute, a onda je uslijedio pad koncentracije. Domaćini su primili dva gola i na kraju doveli pobjedu u pitanje.

"Svjedočili ste jednom čudnom Osijeku. Igrali smo osamdeset minuta jako dobro, baš onako kako sam htio i tražio. Onda smo u posljednjih desetak minuta počeli, kako to znam reći, divljati, igrati bez obveza. Još sam ljut nakon svega, ali vjerojatno je to sve što se dogodilo posljedica onog što smo prošli u posljednje vrijeme. Dok je bilo dobro, imali smo posjed, izgradili nekoliko jako lijepih akcija i postigli tri pogotka. Nažalost, moja je ljutnja vezana uz to da smo počeli ispadati iz linija, stvorili anarhiju, a to nije dobro. Stvorili smo samo jednu zanimljivu i čudnu priču", izjavio je Zekić.

Oglasio se i trener Rudeša Ivan Matić: "Došli smo s ciljem pokušati napraviti još jedno iznenađenje. Ali imali smo loše prvo poluvrijeme. Drago mi je kao treneru što je momčad u drugom dijelu pokazala karakter i to u trenucima kada je prijetila opasnost da Osijek izbori i uvjerljiviju pobjedu, ali nagrada je mojim igračima stigla u vidu dva postignuta pogotka kojima smo smanjili rezultat. Domaćinu moram čestitati na zasluženoj pobjedi".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 15:41