Zagreb, 240718.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 2. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - Hapoel Beer-Sheva FC.
Na fotografiji: Nenad Bjelica, trener Dinama.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX

Bjelica

NEMA OPROSTA

OŠTRA REAKCIJA TRENERA DINAMA I PRVA KAZNA ZA ŠOKANTNO OTVARANJE HNL-A Nenad Bjelica potjerao člana prvih 11 u drugu momčad!

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 28.07.2018. u 19:09

 • DINAMO Izvedba i rezultat utakmice s Rudešom u Maksimiru su izazvali velike neugode

  Znate li što je trener Dinama Nenad Bjelica odgovorio na pitanje “hoćete li napraviti rezove za sljedeću utakmicu, onu s Hapoelom”?

  - A što vi mislite?

  Nije trebao dalje, sve nam je bilo jasno nakon te rečenice, no nešto kasnije doznali smo i koga je prvoga ‘zakačio’ rez. Bjelica je, naime, obznanio sljedeće...

  - Nakon utakmice protiv Rudeša, odlučio sam Jana Lecjaksa prebaciti u B momčad. I to je sve što imam za reći na tu temu jer smatram da detaljnije obrazloženje nije potrebno.

  I nije, barem ne za one koji su svjedočili nekim Lecjaksovim utakmicama za Dinamo, a pogotovo onima koji su ga vidjeli na terenu protiv Rudeša.

  Zagreb, 270718.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola HT Prva hrvatska nogometna liga,
GNK Dinamo - NK Rudes.
Na fotografiji: Jan Lecjaks.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
  Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
   

  Jasno je i da će Bjelica protiv Izraelaca, bez obzira što je rezultat prve utakmice bio 5:0, Dinamov trener vratiti onu momčad koja je i postigla taj rezultat. Što je apsolutno logično i normalno.

   

  Sastanak s igračima

  Danas je Bjelica prije treninga održao sastanak sa svojim igračima. Razložno je onima koji su igrali protiv Rudeša objasnio što nije bilo dobro, gdje su griješili. Ono što ga je najviše zasmetalo jest ono što smo tako hvalili nakon ogleda protiv Hapoela. Karakter momčadi! U utorak je ona pobjednička momčad pokazala iznimnu strast i želju za pobjedom, izniman sportski duh. Ova u petak to nije imala.

   

  VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U NEDJELJU

    

  Iz drugih medija