Bjelica
 Boris Kovacev / CROPIX / CROPIX
NEMA OPROSTA

OŠTRA REAKCIJA TRENERA DINAMA I PRVA KAZNA ZA ŠOKANTNO OTVARANJE HNL-A Nenad Bjelica potjerao člana prvih 11 u drugu momčad!

DINAMO Izvedba i rezultat utakmice s Rudešom u Maksimiru su izazvali velike neugode
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. srpanj 2018. 21:09

Znate li što je trener Dinama Nenad Bjelica odgovorio na pitanje “hoćete li napraviti rezove za sljedeću utakmicu, onu s Hapoelom”?

- A što vi mislite?

Nije trebao dalje, sve nam je bilo jasno nakon te rečenice, no nešto kasnije doznali smo i koga je prvoga ‘zakačio’ rez. Bjelica je, naime, obznanio sljedeće...

- Nakon utakmice protiv Rudeša, odlučio sam Jana Lecjaksa prebaciti u B momčad. I to je sve što imam za reći na tu temu jer smatram da detaljnije obrazloženje nije potrebno.

I nije, barem ne za one koji su svjedočili nekim Lecjaksovim utakmicama za Dinamo, a pogotovo onima koji su ga vidjeli na terenu protiv Rudeša.

Zagreb, 270718.
Stadion u Maksimiru.
Utakmica 1. kola HT Prva hrvatska nogometna liga,
GNK Dinamo - NK Rudes.
Na fotografiji: Jan Lecjaks.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Jasno je i da će Bjelica protiv Izraelaca, bez obzira što je rezultat prve utakmice bio 5:0, Dinamov trener vratiti onu momčad koja je i postigla taj rezultat. Što je apsolutno logično i normalno.

Sastanak s igračima

Danas je Bjelica prije treninga održao sastanak sa svojim igračima. Razložno je onima koji su igrali protiv Rudeša objasnio što nije bilo dobro, gdje su griješili. Ono što ga je najviše zasmetalo jest ono što smo tako hvalili nakon ogleda protiv Hapoela. Karakter momčadi! U utorak je ona pobjednička momčad pokazala iznimnu strast i želju za pobjedom, izniman sportski duh. Ova u petak to nije imala.

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U NEDJELJU

Linker
21. travanj 2024 00:03