Foto: Bruno Konjevic / CROPIX / CROPIX
NAKON PREGLEDANIH SNIMKI

OTKRIVAMO EPILOG INCIDENTA U POLJUDSKOJ LOŽI Četvorica završila na razgovoru u policiji, Dinamov direktor tvrdi: 'Mi nismo nikoga provocirali'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 22. listopad 2017. 09:53

U sudačkoj nadoknadi nakon Hajdukova poravnanja na 2:2 došlo je do ozbiljnog incidenta koji je smiren tek policijskom intervencijom. Što se točno dogodilo, ustanovit će snimke policijskih nadzornih kamera, ali doznalo se da je detonator situacije bio verbalni okršaj Hajdukova sportskog direktora Marija Branca i direktora Dinama Tomislava Svetine.

Iz tog verbalnog sukoba, iz te iskre, došlo je do pravog požara jer se u jednom trenutku u svečanoj loži pravo klupko ljudi našlo u međusobnom obračunu.

Posebno je iznerviran cijelom situacijom bio predsjednik Hajduka Ivan Kos, kojeg je sa Svetinom i još nekolicinom aktera incidenta policija izvela iz svečane lože. Za Hajduk sigurno nije dobro da se u svečanoj loži ponovno na utakmici s Dinamom dogodio incident u kojem je ovog puta sudjelovalo više aktera, a konačnu riječ pružit će nam policijska istraga.

Nakon pregledanih video snimki događaja iz svečane lože, poslije utakmice u policijsku postaju na razgovor odvedeni su predsjednik Ivan Kos i sportski direktor Mario Branco sa Hajdukove strane, a direktor Tomislav Svetina i financijski direktor Matej Škegro od dinamovaca. U svojstvu svjedoka otišli su Kristian Petric, Saša Bjelanović, Krešimir Gojun, Velimir Slovaček i Jerko Trogrlić iz Hajduka, te Krešimir Antolić iz Dinama.

Inače, policija je imala posla i van lože, ukupno je privela 39 izgrednika zbog narušavanja javnog reda i mira.

Svetina o incidentu:

Dinamov direktor Tomislav Svetina javio nam se jučer navečer s Poljuda i kazao je:

- Mi u loži nikoga nismo provocirali. Jedino, ako netko misli da je proslava pogotka provokacija. Uglavnom, kad smo proslavili pogodak sportski direktor Hajduka Branco unio mi se u lice i tad je došlo do naguravanja. To je to, dalje ništa ne bih komentirao - kazao je Svetina.

Linker
24. travanj 2024 18:18