Srdjan Vrancic / CROPIX
NOVE METODE

Ovako Pamić motivira svoje uoči Poljuda: 'Ako pobijedite Hajduk idući trening bit će u četvrtak'

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 04. listopad 2015. 13:28

Kad već nema premije, nagradit ću vas slobodnim danima: ako pobijedite Hajduk idući trening bit će tek u četvrtak! Ako osvojimo bod, trening je u srijedu – objavio je trener Istre Igor Pamić, kako motivira pulene Puljane, pred put u Poljud, prenosi Slobodna dalmacija.

Istarski "kaos" se primirio, crnogorski napadač Stefan Nikolić se javno ispričao trećem vrataru Milošu Ostojiću nakon što mu je šakom razvalio nos i poslao ga na hitnu pomoć. Nikolić je u kombinaciji za sastav Istrijana, doduše nešto je ozlijeđen.

- S nama je, s nama je! Vidjet ćemo igra li - kaže nam Pamić dok su putovali prema Sinju u tradicionalni tabor hotela Alkar. Barem su razmirice Stefana i Miloša potrpane pod tepih.

O gostovanju pod Marjanom Pamić je rekao:

- Hajduk je za mene u ovom trenutku najbolja momčad u Hrvatskoj, odavna netko nije razbio Dinamo kao Hajduk prije dva tjedna, bez obzira što nije pobijedio. Već sedam-osam godina nismo imali pravi Hajduk koji se može suprotstaviti Dinamu i to me veseli, to je dobro za naš nogomet.

Pamić hvali, pa – slavi: zadnje dvije pobjede je odnio, 3:2 protiv Poklepovića, 4:1 protiv Burića:

- Ovaj Burićev Hajduk ne razbija s golovima, ne srlja naprijed, ali je dobro posložen i organiziran, a Hajduk po običaju uvijek ima i indiviudalnu kvalitetu. Ništa ne treba uspoređivati s onom 4:1 utakmicom, vratar Kalinić tada nije imao svoj dan.

Tko vam je najbolji u Hajduku?

- Mijo Caktaš je u odličnoj formi i trenutno najbolji. Volio bih da Ohandzu stave na tribine, to bi nam olakšalo posao!

Ohandza po svemu pauzira, a što je s vašom momčadi?

- Naumio sam iznenaditi Hajduk s tri ljevaka, da budu u sastavu i Heister i Tomić i Manuel Pamić, tako poremetim ravnotežu, ali ovaj potinji ne može igrati zbog mišića, pa mi plan neće uspjeti. Fali nam i zadnji vezni Milan Đurić zbog tri kartona, kao i Sušić Hajduku...

Rekoše nam da su prebrodili incident, svađa kao u svakoj familiji. Tri slobodna dana kao premija mogli bi upaliti kao motiv. Aduti su Filip Kasalica i brzi Belgijanac marokanskog porijekla Abdel Hakim Bouhna, možda i Muamer Svraka uzleti, bljesne potezom. Nametnuo se Antonio Repić, kao bivši hajdukovac koji je tri godine zajedno igrao sa Caktašem kroz pogone "bijelih". Lani je došao probati u Istru za B momčad, sad je već standardan u prvom sastavu!

Važno je napomenuti da u Istri svoju šansu čeka još jedan bivši hajdukovac, Luka Franić, u sklopu 18 "zeleno-žutih".

Linker
18. travanj 2024 15:55