CROPIX
'MALO JE TO ČUDNO'

OVO JE STVARNO ISKRENO I RAVNO IZ SRCA 'Draže bi mi bilo da Ivajlo Petev nije smijenjen'

Piše: HinaObjavljeno: 13. srpanj 2017. 22:05

Trener Istre 1961 Darko Raić Sudar na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u Puli uoči subotnje utakmice prvog kola Prve HNL na Maksimiru protiv Dinama kazao je kako bi mu bilo draže da Bugarin Ivajlo Petev nije smijenjen na klupi modrih jer, kako je rekao "svaka smjena donosi jedan pozitivan šok".

"Malo je čudno da je Petev smijenjen svega dva dana do početka prvenstva, no to nisu naši problemi. Cvitanovića dobro poznajem ali vjerujem da u 2-3 dana ne može napraviti čudo i u momčad unijeti neke bitne novine", kazao je Raić Sudar dodavši kako Istra 1961 u tom susretu "nema što izgubiti, ali istodobno bi mogla puno dobiti".

"Zadovoljan sam odrađenim pripremama. Iskreno, bio bi zadovoljniji da je prvenstvo započelo nešto kasnije, no kao i svake godine tako ćemo se i ove uigravati i popunjavati u hodu. Jako puno igrača napustilo je klub, došli su novi koji trebaju proći tu adaptaciju i to je teško za svaku momčad. Očekujem barem još tri pojačanja odnosno po jednog igrača u svakoj liniji jer imam nedovoljan broj igrača", upozorio je pulski strateg.

U međuvremenu kako se doznaje u klubu, deveti igrač koji će ovog ljeta napustiti "Drosinu" je Goran Paracki koji će u subotu još odraditi gostovanje kod Dinama, a potom će svoju karijeru nastaviti u australskoj A-ligi u kojoj će braniti boje Wellington Phoenixa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 02:00