screenshot
TRENUTAK NEPAŽNJE

OVO SIGURNO MORA BITI NEKAKAV REKORD Jakoliš je u 109 utakmica dobio pet crvenih, a protiv Belupa mu nije bilo prvi put da je isključen tako brzo

Piše: Frane VulasObjavljeno: 12. kolovoz 2019. 16:01

Marinu Jakolišu je isključenje protiv Slaven Belupa već peto u karijeri koja je realno tek na svom početku. Za napadača to su velike brojke. U samo 109 odigranih klupskih utakmica (ne računajući mlađe reprezentacije) pet puta je morao ranije u svlačionicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uz isključenje u Koprivnici dva puta je isključen kao igrač belgijskog drugoligaša Virtona gdje je bio na posudbi, a dvaput kao igrač austrijske Admire. U prvoj situaciji je kao igrač Virtona zaradio drugi žuti karton već u 38. minuti utakmice, a u drugoj direktni crveni u 68. minuti.

Kasnije je u Admiri ponovio slične situacije. U prvoj koja neodoljivo podsjeća na nedjeljnu je u rujnu 2017. godine nakon što je ušao u igru u 65. minuti zaradio dva žuta kartona u samo sedam minuta, u razmaku od samo dvije minute (70. i 72.). Godinu kasnije dobio je kao starter dva žuta kartona u razmaku od samo minute i u 66. minuti je ostavio suigrače na cjedilu.

Linker
25. travanj 2024 11:25