CROPIX
NE DJELUJE OBEĆAVAJUĆE

OVOG PUTA BILA JE TO NESREĆA U SREĆI! PROSLAVA POGOTKA GA KOŠTALA - OZLJEDE Jednom od ključnih igrača Matjaža Keka ponovno stradala zadnja loža?

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 19. rujan 2018. 21:39

Bila je to nesreća u sreći za Hebera Arauja dos Santosa kojeg je proslava pogotka koštala - ozljede. I to ne bilo kakve, prvom strijelcu Riječana ove sezone stradala je zadnja loža lijeve noge, a da nevolja ne dolazi sama riječ je o istoj onoj koju je prošle sezone dva puta ozlijedio. I sam Heber je nakon utakmice bio svjestan da mu slijedi stanka, kratko je na odlasku s Rujevice poručio da će se opet vratiti jači, no u ovom trenutku pitanje je kada će to biti.

Doduše, prve prognoze govore da je Heber osjetio mišić malo niže nego kod prethodne dvije ozljede, čak i da je intenzitet boli bio manji, no tek će dodatni pregledi kojima će biti podvrgnut pokazati pravo stanje njegova mišića.

Rijeka, 160918.
Stadion HNK Rijeka.
Utakmica 7. kola Hrvatski telekom 1. HNL,
HNK Rijeka - NK Osijek.
Na fotografiji: Araujo Dos Santos Heber.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

U svakom slučaju ne djeluje obećavajuće budući da je Brazilac postigao četiri od zadnjih pet golova Rijeke, itekako je bitan za napadačku igru Bijelih i bez obzira što Matjaž Kek prema naprijed ima dosta širok kadar Heberova ozljeda mogla bi itekako predstavljati hendikep za Riječane u utakmicama koje slijede.

Uz to, Heber nije jedini kojeg muče ozljede, Velkovski tek polako ulazi u ritam treninga nakon duže stanke, Zuta se oporavlja od artroskopije koljena, Acostyja muče tetive, dok Župarić ima problema sa sinusima koje će morati rješavati novim operativnim zahvatom, možda čak i prije zimske stanke.

Linker
18. travanj 2024 15:40