CROPIX
NASTAVLJAJU SE TRZAVICE

PETEV O 'SLUČAJU ANTE ĆORIĆ' 'Mogu vam se zakleti u što god hoćete da sam rekao istinu, triput mi je ponovio - ne želim igrati! Bio sam šokiran...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. svibanj 2017. 10:02

Jučer smo se nakon Dinamovog treninga slučajno sudarili s trenerom Ivajlom Petevom. Naravno, s obzirom da je priča Ante Ćorića već izašla na portalima, bugarski stručnjak je pročitao što je kazao mladi igrač. Malo je reći da je bio konsterniran...

- Mogu vam se zakleti u bilo što hoćete da sam vam rekao istinu.

Kazali smo Petevu da se nema razloga zaklinjati u bilo što, ozbiljan je čovjek, dugodišnji trener...

Ante Ćorić
REUTERS/Robert Pratta / REUTERS

- Dakle, da vam sad točno kažem što je bilo. Razgovaram s Ćorićem i kažem mu: "Ante, imam te u planu za subotu, za utakmicu s Rijekom." On meni tada kaže: "Ja ne želim igrati!" Ja ga pogledam, ne vjerujem da mi je to rekao. Međutim, ne dižem ton, miran sam, i dalje želim s njim normalno razgovarati.

Priča dalje...

- Velim mu ovako: "Ante, samo ću ti jedno kazati, želim ti da se negdje prodaš, da imaš uspješnu karijeru, ali na ovakav način ti nećeš uspjeti". On meni tada veli: "U redu, ali ponavljam vam da ne želim igrati". Opet ga pitam: "Stvarno ne želiš?" Po treći put kaže - ne!

Tada se razilaze, svatko kreće na svoju stranu...

- Kad smo se razišli, on se vraća i kaže mi: "Samo da znate, ne želim igrati niti u srijedu na finalu Kupa!" Bio sam šokiran, baš šokiran, to mi se zaista nikada nije dogodilo. Eto, to vam se dogodilo, da se sad onda baš sve zna... - rekao je Petev.

Linker
20. travanj 2024 05:58