Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
IZBOR SPORTSKIH NOVOSTI

POGLEDAJTE NAJBOLJU MOMČAD HNL-A: HIT PRVENSTVA IMA JEDNAK BROJ IGRAČA KAO I DINAMO U PRVIH 11 Hajduk i dalje nema konkurencije u jednoj kategoriji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2019. 23:45

Sportske novosti svakog tjedna donose Ogledalo kola u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Unutar te rubrike bira se momčad svakog kola, a ona generira i momčad prvenstva.

Iza nas je prvih petnaest kola domaćeg prvenstva. Treća reprezentativna stanka znači da se ulazi u posljednji mjesec jesenskog dijela sezone. Baš zbog toga, već se nazire kontura momčadi čitave sezone.

Ona zasad sadržava po tri igrača Dinama i Gorice, dva igrača Hajduka te po jedan igrač Lokomotive, Osijeka i Rijeke.

Ovo je momčad prvenstva Sportskih novosti do 15. kola HNL-a.

Sportske novosti

Igrač 15. kola je Marko Tolić koji je postigao hat-trick za svoju Lokomotivu protiv Intera. Donosimo podatke o ukupnoj gledanosti klubova, poretku za Žutu majicu Sportskih novosti kao i listu strijelaca.

Na vrhu ljestvice strijelaca je Mirko Marić iz Osijeka s devet postignutih pogodaka. Slijede ga Interov Serder Serderov te Mislav Oršić iz Dinama.

Dvadeset bodova za svoj hat-trick u poretku za Žutu majicu Sportskih novosti dobio je Marko Tolić, dok u ukupnom poretku vodi Kristijan Lovrić iz Gorice ispred Brune Petkovića iz Dinama.

Hajduk je najgledanija momčad lige ispred Dinama, Rijeke i Osijeka.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 11:13