Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
NEUTJEŠNI HAJDUKOVCI

POGNUTE GLAVE BIJELIH NAKON PORAZA U FINALU! JAVIO SE I PREDSJEDNIK NO-A 'Svima nam je srce puklo na dva dijela'; 'Igrali smo protiv Dinama i sudaca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. svibanj 2018. 01:12

Nogometaši Dinama pobjednici su Hrvatskog kupa nakon što su u finalnoj utakmici u Vinkovcima pobijedili Hajduk s 1-0 (-0). Strijelac pogotka koji je donio dvostruku krunu Dinamu bio je Mario Gavranović u 55. minuti. Dinamu je to 15. naslov u Kupu, dok su Splićani ostali na šest osvojenih trofeja.

Dvoboj su obilježile dvije situacije u kojima je sudac Zebec oštetio momčad Hajduka. U 23. minuti Said kreće sam prema vratima Dinama, ali je dosuđeno vrlo sporno zaleđe. U 30. minuti nova dvojbena situacija nakon što je Ademi srušio Gyursca, a sudac ponovno presuđuje u korist Dinama i daje žuti karton Mađaru.

Predsjednik Hajdukovog Nadzornog odbora Slaven Marasović je nakon utakmice u Vinkovcima rekao:

- Ovo što se večeras dogodilo je poraz nogometa. Nitko nije pobijedio, a nogomet je izgubio. Žalosno je što se to redovito ponavlja, redovito na isti način. Mislim da bi odgovorne osobe trebale povući poteze i odstupiti.

Potom su predstavnici medija zaustavili Dantea Stipicu te konstatirali da je dobro branio.

- Imamo mi kvalitetu, tko god da branio. Adrenalin je bi ogroman, to je finale. Željeli smo donijeti trofej u Split. Svima nam je srce puklo na dva dijela.

Na kraju je rekao:

- Ne želim komentirati sudačke odluke, ali oni su odlučili pobjednika.

Dodajmo još da je loše raspoloženi Said samo u prolazu dobacio:

- Igrali smo protiv Dinama i sudaca.

Linker
20. travanj 2024 04:46