CROPIX
'NEMOJTE SAD'

POGNUTE GLAVE U HAJDUKU: POLA STRANACA 'VIŠE NE PRIČA', FUTACS SE ISPRIČAO, RADOŠEVIĆ O BOLJEM HAJDUKU 'Ovo nam je škola!

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 20. svibanj 2018. 15:34

Zadovoljna su bila lica igrača Rijeke nakon utakmice protiv Hajduka (3:1 i potvrđeno drugo mjesto). Ostvarili su Riječani željeno, obranili drugo mjesto i otišli na zasluženi odmor na kraju sezone.

- Sretni smo jer znamo koliko je ova utakmica bila važna za nas i za cijeli klub, odradili smo dobar posao u sjajnom ambijentu, na kraju sam sretan što smo ostvarili ono što smo priželjkivali. Mislim da je drugo mjesto dobar rezultat na kraju sezone, pogotovo smo ovaj proljetni dio odradili na visokoj razini i šteta što na jesen nismo osvojili poneki bod više. Ja sam osobno zadovoljan ostvarenim, nadam se da ću iduće sezone svoju igru podići na još malo višu razinu i još više doprinijeti rezultatima Rijeke - rekao je Maxvell Acosty.

Igrači Hajduka dugo su bili u svlačionici, dvadesetak minuta nakon utakmice istrčali na travnjak Rujevice odraditi rekuperaciju, pa dugo ostali u svlačionici. Rijetki su stali pred diktafone, mnogi samo prošli spuštene glave. Said i Savvas su, primjerice, u prolazu dobacili da “više ne pričaju“, Tudor je rekao “nemojte sad“, Futacs se ispričao…

Na kraju je pred novinare stigao Josip Radošević:

- Drugo poluvrijeme nam mora biti nekakav pokazatelj, potrefilo se da smo loše ušli u utakmicu. Trebamo dignuti glave, koncentrirati se i pokušati osvojiti Kup. U srijedu trebamo biti bolji Hajduk. Svaka utakmica je neka škola, tako mora biti i ova. Moramo se koncentrirati i protiv Dinama odigrati najbolje što možemo - rekao je Josip Radošević.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Linker
20. travanj 2024 05:12