CROPIX
PLANULO ZAČAS

POLJUD JE RASPRODAN, KARATA VIŠE NEMA Očekuje nas spektakl: Možda se na stadionu otvori ipak otvori koje mjesto, a odluku donosi policija

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 21. travanj 2018. 14:22

Ulaznica za nedjeljni derbi Hajduka i Dinama u Poljudu (17 sati) više nema, piše Slobodna Dalmacija.

U subotnje jutro nestalo je i ono malo ulaznica što ih je bilo ostalo za zapadnu tribinu, nakon što je Sjever prvi rasprodan, a onda mu se u petak pridružio i Istok. Moguće je da se otvori još poneko mjesto na sektoru B na Zapadu, no to će ovisiti o policijskoj procjeni jer je riječ o sektoru najbližem „kavezu“ u kojem se nalaze gostujući navijači, u ovom slučaju Bad Blue Boysi.

Dakle, tridesetak sati prije početka utakmice stadion je rasprodan. Ako ćemo realno, to smo i očekivali jer je ovaj derbi od iznimne važnosti. To je možda i najvažnija utakmica sezone jer bi se Hajduk pobjedom približio vodećem Dinamu na samo dva boda, dok bi „modri“ pobjedom položili jednu ruku na trofej. Remi bi, pak, ostavio sve otvoreno do kraja prvenstva, ali bi Dinamo svakako ostao u komfornijoj situaciji.

Osim činjenice što je suparnik Dinamo i što je Hajduk itekako „živ“ u utrci za prvaka, stadion se ekspresno rasprodao i zbog „Kvake 54“, odnosno priče o brojci od 54 tisuće gledatelja koliko ih Hajduk želi doseći u zadnje tri domaće utakmice ove sezone kako bi oborio vlastiti rekord gledanosti u jednoj sezoni.

Protiv Cibalije skupilo se nešto više od 14 tisuća navijača, a na Dinamo ih stiže još tridesetak tisuća.

Ako rezultat protiv Dinama bude pozitivan, nema sumnje kako će se na zadnjem domaćem susretu protiv Osijeka 13. svibnja popuniti ta razlika koja će ostati do brojke od 54 tisuće.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:09