CROPIX
ISPRIKE NE PROLAZE

POTRESI U GRADSKOM VRTU, SPREMA SE I TUŽBA! 'Znate li koliko smo mu prošle godine novca isplatili... Pa to je peterostruka plaća hrvatskog premijera!'

Piše: Nikola PatkovićObjavljeno: 03. ožujak 2019. 18:52

Dan nakon najtežeg incidenta u novijoj povijesti NK Osijek i Petra Bočkaja oglasio se predsjednik kluba Ivan Meštrović.

'Pokazalo se da moje riječi iz otvorenog pisma kojima sam spominjao izdaju i izdajnike itekako stoje, iako su mi neki prigovorili da je to bilo pregrubo. Što je drugo nego izdajnik onaj koji dvije noći prije važne utakmice izađe na narodnjački koncert, cijelu večer uživa alkohol i onda učini nešto što je na granici prekršaja ili zločina, a što će utvrditi MUP', rekao je Meštrović dodavši kako sustav vrijednosti kluba ne trpi izdaju te kukavičluk, pa i napuštanje mjesta nesreće.

Kazao je i da je Bočkaj do sada imao četiri žuta kartona, za što i sebe smatra odgovornim, te da za ovakva i slična ponašanja ubuduće neće biti žutih kartona, nego odmah crveni.

Rekao je i da to nije jedini slučaj, ali o tome nije detaljizirao.

'On je svojim ponašanjem bacio ljagu na ime i ugled kluba. Mi nismo korektivna, odgojna, ali ni ustanova za liječenje ovisnosti i ovdje nema mjesta empatiji. On je prošle godine plaćen milijun i pol kuna, što je peterostruka plaća hrvatskog premijera i ovakvo ponašanje zaslužuje samo osudu', istaknuo je Meštrović kazavši i da je ozlijeđena djelatnica zaposlenica kompanije koja je na prioritetnoj listi Osijekovih sponzora.

'Implikacije su zbog toga još i veće. Kako će se vodstvo te kompanije osjećati kada im ja dođem i zatražim pomoć za NK Osijek', rekao je Meštrović i kazao je i da se s Bočkajem nije čuo jer se s igračima i inače ne čuje, a njegova sudbina sada je u rukama pravnog tima.

'On je i dalje formalno ugovorom naš igrač, ali više neće biti fizički prisutan u klubu. Mi ćemo pravnim putem ići po nadoknadu štete koju nam je nanio da barem djelomično vratimo ono što smo u njega uložili. U ovom slučaju isprika ne prolazi', zaključio je Meštrović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 10:25