Tom Dubravec/ CROPIX
REAKCIJE IGRAČA

POVRATNIK NA KAPETANSKU POZICIJU BIJELIH 'Ovako bi trebale izgledati sve naše utakmice'; GOSTI RAZOČARANI: 'Hajduk nas je u potpunosti nadigrao'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. studeni 2018. 11:13

U dvoboju 14. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka pobijedili Inter s 3-0, a strijelci su bili Ante Palaversa u 19. minuti, Jairo u 48. i Said u 64. minuti.

Bijeli su na praznom Poljudu prekinuli crno razdoblje od pet utakmica bez HNL trijumfa, a s nova tri boda su i skočili na šesto mjesto.

Strijelac prvoga pogotka Palaversa, koji je i u Zaprešiću Interu zabio gol koji će dugo pamtiti. Sada je otvorio bravu zaprešićkoga sastava.

- Utakmica je bila borbena s obje strane. Dokazali smo da možemo i pokazali da smo mi ti koji dominiraju terenom. Zasluženo smo osvojili tri boda, a poslije prva dva gola bilo nam je puno lakše igrati. Najvažnija je pobjeda, ali mi je drago da sam opet zabio Interu - kazao je mladi Palaversa.

Kapetan Bijelih bio je Josip Juranović, koji je ispod dresa imao majicu s likom nedavno preminulog oca.

- Odigrali smo jako kvalitetno, a meni je drago što mi je opet pripala čast da nosim kapetansku traku. Nametnuli smo se od početka. Istina je da bi ovako trebale izgledati sve naše utakmice, da lakše pobjeđujemo i dolazimo do bodova. Sad je stanka, a onda tri lakša protivnika, ali idemo iz utakmice u utakmicu - poručio je Juranović.

Ivan Kelava bio je najmanje loš u redovima Intera, unatoč trima primljenim golovima...

- Pali smo bez ispaljenoga metka. Došli smo s namjerom da odigramo fajtersku utakmicu, ali to se nije dogodilo. Ništa nam nije išlo od ruke, Hajduk nas je u potpunosti nadigrao - kazao je Kelava.

Rezultati by SofaScore

Linker
26. travanj 2024 13:19