Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
BIJELI ODLIČNI U VINKOVCIMA

POVRATNIK U HAJDUK ODUŠEVLJEN NOVIM STARTOM U NASTAVKU SEZONE Ovo je fenomenalno, ne sjećam se da smo nekoga pobijedili ovolikim rezultatom u gostima!

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 12. veljača 2018. 16:00

Nakon visoke pobjede Hajduka u Vinkovcima, igrači su bili raspoloženi za davanje izjava. Iznimka nije bio ni kapetan Bijelih Zoran Nižić, piše Slobodna Dalmacija.

- Najbitnije je bilo zabiti prvi gol, u početku su nas domaći mučili s dugim balunima, mislim da su ih barem deset puta nabili prema svome napadu uz dozu agresije i morali smo se adaptirati na tu njihvou igru. Kasnije su i oni splasnuli jer ne možeš stalno igrati u tako žestokom ritmu. Kad smo zabili prvi gol, bilo je pitanje trenutak kad će nam krenuti i kolimo ćemo zabiti. Najvažnije je da smo pobijedili. Mi smo puno kvalitetnija momčad.

- Moram reći da su uvjeti bili nenogometni, možđa vam tako ne izgleda na prvi pogled, ali lopta je krivudala, teren je bio neravan i ovo su možda i najlošiji uvjeti ikad jednog travnjaka na kojem sam igrao prvenstvenu HNL utakmicu, rekao je Nižić.

Mijo Caktaš, povratnik u Hajduk:

- Sjajno je da sam se vratio, malo mi je bilo čudno igrati na lijevom krilu jer na toj poziciji nisam odavna igrao, ali bitno je da sam se vratio i da je sve super ispalo. Ohandza je odigrao čudo jedno i svi smo sretni zbog njega. Presretni što ga imamo u momčadi. Bili bismo zadovoljni i sa 1:0, ali ovo je fenomenalno, 5:0 ja ne pamtim u gostima takav rezultat, zaključio je Caktaš.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 10:10