CROPIX
PRIPREME ZA EUROPU

PRATITE PRIPREME VELIKE HRVATSKE ČETVORKE NA PORTALU SN Pogledajte gdje i kada uživo možete gledati utakmice Dinama, Rijeke, Hajduka i Osijeka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. lipanj 2019. 15:08

Nema odmora za hrvatske klubove koji nastupaju u Europi. Dinamo je na pripremama u Sloveniji, u Moravskim Toplicama, Hajduk na Pohorju, Osječani su stigli u Austriju, u mjesto Sankt Georgen ob Muarau, u kojem će boraviti sljedeća dva tjedna, a Rijeka se tek sprema na slovenske pripreme.

DINAMO

Dinamo je u sklopu priprema za kvalifikacije Lige prvaka dogovorio četiri prijateljske utakmice, već tradicionalno zatvorene za gledatelje, ali susreti će se moći pratiti uživo na Dinamovom YouTube kanalu i na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Prva utakmica protiv poljske Cracovie na rasporedu je sutra (četvrtak, 27. lipnja). U utorak, 2. srpnja hrvatski prvak igra protiv Austrije Klagenfurt, a dan kasnije protiv slovenskog Dekanija. Posljednju utakmicu na ljetnim pripremama Dinamo će odigrati u subotu, 6. srpnja protiv ruskog Orenburga.

27. lipnja: Dinamo - Cracovia

2. srpnja: Dinamo - Austria Klagenfurt

3. srpnja: Dinamo - Dekani

6. srpnja: Dinamo - Orenburg

--------------------------------------------------------------------------------------------

HAJDUK

Hajduk je već desetak dana na Pohorju, a tijekom dva tjedna u Sloveniji splitski će klub odigrati četiri pripremna susreta, zatvorena za gledatelje. Prvi od njih bit će dvoboj protiv Krilje Sovjetov, ruskog prvoligaša iz Samare, u subotu 29. lipnja. Idući dan na rasporedu je dvoboj u Kidričevu protiv slovenskog prvoligaša Aluminija, iz kojega je stigao Hajdukov napadač Francesco Tahiraj, a u čijim je redovima protekle sezone bio bivši Bijeli Elvir Maloku.

Nakon nekoliko dana treninga odigrat će 3. srpnja hajdukovci utakmicu s poljskim prvoligašem Slaskom iz Wroclawa, a odmah dan nakon protiv ukrajinske Zorje iz Luganska (odatle je stigao stoper Oleksandr Svatok) i taj će susret biti generalka za otvaranje sezone.

Sve pripremne utakmice u Sloveniji navijači Hajduka moći će pratiti u izravnim prijenosima na kanalu PlanetSport Promo, koji se nalazi u sklopu osnovnog paketa koji se nudi A1 korisnicima.

29. lipnja: Hajduk - Krilja Sovjetov

30. lipnja: Hajduk - Aluminij

3. srpnja: Hajduk - Slask

4. srpnja: Hajduk - Zorja

---------------------------------------------------------------------------------------------

Rijeka

Riječani će do 2. srpnja boraviti na Rujevici, a nakon toga idu na desetodnevne pripreme u Kranjsku Goru. Odigrat će tri pripremne utakmice, uz prijenos na službenom YouTube kanalu HNK Rijeke i na Hrvatskoj nogometnoj televiziji.

Prva je na rasporedu u u subotu, 29. lipnja odigrati utakmicu s Celjem, 5. srpnja slijedi im okršaj protiv Sochija, a 9. srpnja protiv ciparskog Apoela.

29. lipnja: Rijeka - Celje (18:00)

5. srpnja: Rijeka - Sochi

9. srpnja: Rijeka - APOEL

---------------------------------------------------------------------------------------------

Osijek već danas protiv rumunjskog prvaka Cluja

Sretno su stigli Bijelo-plavi u Austriju, gdje su se smjestili u mjestu Sankt Georgen ob Murau, u kojem će im biti baza sljedeća dva tjedna priprema. Jučer su odradili i prve treninge, a danas će odigrati i prvu pripremnu utakmicu. Protivnik će im od 17.30 biti prvak Rumunjske Cluj.

Nakon toga slijede im još tri pripremna susreta, a sve četiri utakmice moći sće s epogledati uživo na Planet Sportu.

26. lipnja: Osijek - Cluj

2. srpnja: Osijek - Mattersburg, a istog dana i Osijek - Banik

7. srpnja: Osijek - Rubin

8. srpnja: Osijek - Kopenhagen

Linker
20. travanj 2024 14:54