Screenshot: Facebook

OBEĆAVAJUĆA NAJAVA

PREDSTAVLJEN PRVI LITAVSKI TRENER U POVIJESTI HNL-A Ovo je momčad koja je u Hrvatskoj pobjeđivala Rijeku i Hajduk! Vratit ćemo se na pobjednički put!

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.02.2020. u 15:36

 • Litavac Valdas Dambrauskas danas je predstavljen kao novi trener hrvatskog prvoligaša Gorice.

  Na klupi je naslijedio Sergeja Jakirovića koji je smijenjen dva dana nakon teškog 6:0 potopa od Hajduka na Poljudu.

  Dambrauskas je nakon ponude Gorice sporazumno raskinuo ugovor s latvijskim RFS-om.

  "Pozdrav svima. Ispričavam se što ću u vašoj lijepoj zemlji govoriti na engleskom, a ne na hrvatskom jer na hrvatskom znam samo nekoliko riječi koje baš nisu lijepe. Zato ću nastaviti na engleskom i nadam se da ću popraviti svoj hrvatski jako brzo", rekao je Dambrauskas u uvodu.

  "Sretan sam što sam ovdje, poznajem sportske ambicije kluba i sportskog direktora kluba. U Žalgirisu smo imali dobre trenutke i osvojili neke trofeje. Ništa u ovom klubu se ne događa slučajno. To je momčad sa stilom i napadačkim karakteristikama i igračima. Momčad koja igra jako dobro. Svaka momčad ima loše trenutke i takav je nažalost došao ovdje. Ja ću im pokušati pomoći da se vrate na stari pobjednički put", dodao je novi trener Gorice.

  "Ovo je momčad koja je u Hrvatskoj pobjeđivala najbolje momčadi poput Rijeke i Hajduka. Ima veliki potencijal i vjerujem da te rezultate možemo ponoviti", dodao je prvi Litavac u povijesti Gorice.

  Iz drugih medija