screenshot
UDARANJE PROTIVNIKA

PRIJAVA JE STIGLA, A ZNA SE I ODAKLE: MR. DERBI IPAK PROPUŠTA DERBI PROTIV HAJDUKA!? Dinamo će protiv najvećeg rivala morati bez svog najboljeg igrača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. travanj 2017. 18:44

Igrač Dinama, El Arabi Hilal Soudani mogao bi ipak propustiti derbi protiv Hajduka iako za očito namjerno udaranje protivničkog igrača nije na utakmici dobio niti žuti niti crveni karton.

Podsjetimo, Soudani je u susretu Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj, koji je završio pobjedom Modrih 2:1, namjerno čepovima kopačke udario Luku Capana, no sudac Tihomir Pejin mu je samo rukom pokazao na natpis na svom rukavu 'respect' bez ikakvog kartona.

Da je dobio crveni ili žuti karton (bio bi mu to treći), Alžirac bi propustio derbi s Hajdukom. U međuvremenu je došlo do pritiska javnosti da se Soudanija naknadno kazni, ali po propisima, prvo ga je netko morao prijaviti.

Kako piše Dalmatinski portal, prijava disciplinskom sucu HNL-a Saši Pavličiću-Bekiću je stigla, a uputio ju je igrač i član Uprave NK Plomin Goran Kvalić.

"U klubu su me već 'oprali' zbog toga što sam se umiješao. Kada sam pročitao da svaki član nogometne organizacije ima pravo to napraviti, osjetio sam poriv da podnesem prijavu i učinio to pismenim putem", rekao je Kvalić za Dalmatinski portal.

Prijava je dakle stigla iz Plomina, a sada je na potezu disciplinski sudac HNL-a da odredi kaznu koju je Soudani sasvim sigurno zaslužio.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 00:10