CROPIX
LOŠA UVERTIRA

PRIJETI IM NAJGORI START U POVIJESTI, A SADA IM PRIJE OKRŠAJA S HAJDUKOM DOGODIO NOVI POTRES Stožerni igrač izbačen u drugu momčad!

Piše: Iva PrpićObjavljeno: 09. kolovoz 2019. 22:16

Pred momčadi Slavena Belupa velik je izazov. U nedjelju u 4. kolu prvenstva, pred svojom publikom odmjerit će snage s Hajdukom koji ima maksimalan učinak iz prva tri kola. Velik je pritisak na izabranicima trenera Ivice Sertića jer će u slučaju poraza ubilježiti najgori početak sezone u svojoj prvoligaškoj povijesti.

Ipak, priprema koprivničke momčadi za veliku utakmicu s Hajdukom nije nimalo idilična jer je Sertić dva dana uoči sraza sa Splićanima iz prve momčadi izbacio prvotimca koprivničke momčadi, 25-godišnjeg Darija Čanađiju, koji je u petak sudjelovao u treningu B momčadi Slavena Belupa pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka.

- Ja radim s igračima koji su mi na raspolaganju. Trener Sertić vjerojatno zna više - rekao je Medenjak. Ubrzo se oko cijele situacije oglasio i sam klub putem priopćenja:

“Svi naši igrači, ovisno o razini forme koju pokazuju i procjeni trenera i stručnog stožera, u danom su trenutku na raspolaganju i A i B momčadi.”

Tijekom prijepodneva utakmicu su najavili trener Ivica Sertić i veznjak Goran Paracki, koji se nisu dotaknuli “slučaja Čanađija”.

Koprivnica, 270719.
Gradski stadion.
Nogometna utakmica 2. kola 1. HNL izmedju klubova NK Slaven Belupo i GNK Dinamo Zagreb.
Na fotografiji: Ivica Sertic, trener Slavena.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Zeljko Hajdinjak / CROPIX

- Očekuje nas još jedna u nizu teških i zahtjevnijih utakmica. Svjesni smo težine suparnika, kao što smo bili i u prva tri kola. Hajduk je s novim trenerom promijenio i stil igre, a mi smo se ovaj tjedan pripremali tako da možemo odgovoriti na njihov visoki presing i okomita dodavanja. Danas nas očekuju još dva treninga, a u kadru su svi igrači osim Božića i Jajala koji se oporavljaju od ozljeda. Sretni smo što nam se priključio Krstanović koji nam daje na samopouzdanju, on je igrač koji radi razliku u HNL-u - izjavio je Sertić.

- Naporno radimo cijeli tjedan, a važno je da nam nisu “pale glave” zbog toga što smo bez bodova. Svjesni smo da nas je dočekao težak raspored, ali smo se iz utakmice u utakmicu dizali. U utakmicu protiv Hajduka ulazimo s maksimalnim fokusom i koncentracijom, želimo odigrati dobru utakmicu kako bismo razveselili naše navijače. Vjerujemo u ovo što radimo i mislim da su svi igrači motivirani i da ćemo dati sve od sebe - zaključio je Paracki.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 23:17