Rijeka, 100515.
Stadion Kantrida. Nogometna utakmica 33. kola 1. HNL izmedju HNK Rijeka i NK Lokomotiva.
Na fotografiji: Filip Bradaric.
Foto: Tea Cimas / CROPIX
Tea Cimas / CROPIX / CROPIX

POLJUDSKI TRANSFERI

PRODAJA JEDNOG IGRAČA NA POLJUDU MOGLA BI SVE RIJEŠITI Srebrni Vatreni kandidat za dolazak u Hajduk, bivši igrač Barce i Arsenala ipak traži previše!?

AUTOR:
  • Dražen Kuzmanić

 • OBJAVLJENO:
 • 22.08.2019. u 22:15

 • Što je novo s potencijalnim dolaskom, odnosnom povratkom Filipa Bradarića u Hajduk?

  Za sada je status quo, ideja postoji, a u narednim danima vidjet ćemo koliko će biti blizu realizacije. Reprezentativac Bradarić u Cagliariju nije blizu udarne jedanaestorice povratkom Nainggolana, a logično razmišljanje je da ode sezonu na posudbu, jer mu konkurencija i 33-godišnji zadnji vezni Cigarini koji je produljio ugovor za još jednu sezonu.

  Ideja da bi mogao u Hajduk postoji, no sigurno je da Bradarić ima i drugih opcija. Sve će se znati do kraja prijelaznoga roka, isto kao i po pitanju Marcusa McGuanea, veznjaka kojega se povezivalo s Hajdukom i koji iza sebe ima iskustvo igranja za Arsenalove mlađe uzraste te Barcelonu B, a u ta dva velikana skupio je i par nastupa za prve momčadi.

  On je zanimljiv Hajduku, no prema dostupnim informacijama, tražio je preveliku gažu. Ipak, oba ova potencijalna transfera treba ostaviti otvorenima dok se tržište ne zatvori, a jedan od njih sigurno bi bio bliže Poljudu ukoliko se proda Hajdukov veznjak Hamza Barry.

  Iz drugih medija