Jakov Prkić / Cropix

TRAŽI SE KOPIĆEV NASLJEDNIK

PROPAO POKUŠAJ VELIKOG DOGOVORA NA POLJUDU Tudor ipak neće preuzeti 'vruću' klupu! Bijeli kreću u treći pokušaj vraćanja još jednog poznatog lica

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 07.09.2018. u 17:43

 • TREĆI POKUŠAJ VRAĆANJA TALIJANA Tudor nije pristao na povratak, Hajduk se sve više okreće Reji

  Igor Tudor nije pristao na povratak u Hajduk i splitski klub u potrazi za trenerom okreće se prema Edoardu Reji.

  Dva dana pokušavao je predsjednik Huljaj nagovoriti Tudora i Stanića da ponovno aktiviraju opciju svog projekta za Hajduk koji je Tudor predočio prvom čovjeku kluba početkom tjedna. Međutim, dogovor nije postignut, Tudor se ne vraća u Hajduk, Stanić ne dolazi na Poljud.

  Split, 070115.
Stadion u Poljudu.
Na stadionu u Poljudu trener HNK Hajduka Igor Tudor odrzao je prozivku igraca pozdravio okupljene novinare i svima pozelio sretnu i uspjesnu Novu godinu.
Na fotografiji: trener Igor Tudor.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
  Vladimir Dugandzic / CROPIX
   

  Nova opcija je Reja, također povratnik u splitski klub. U kolovozu 2009. Reja je preuzeo Bijele, zadržao se nepunih sedam mjeseci i potom otišao u Lazio. Od tada je radio samo u Italiji, radio je samo u dva kluba u Laziju i Atalanti.

  Upravo je Atalanta sredina koju je Reja izabrao u ožujku 2015. kada je prvi put imao ponudu za povratak u Hajduk. Tada nije pristao, a povratak se nije dogodio ni u drugom pokušaju kada je Reja u studenome prošle godine, nakon smjene Carrilla, u razgovoru za SN potvrdio spremnost povratka.

  - Zainteresiran sam za Hajduk - kazao je tada Reja.

  Deset mjeseci kasnije opet je spreman spakirati se i doći u Split, ali dakako sve ovisi o uvjetima koje Hajduk može ponuditi.

  Vladimir Dugandzic / CROPIX
  CROPIX

  Iz drugih medija