Split,101119
Stadion u Poljudu, nogometna utakmica 1.HNL izmedju: HNK Hajduk - NK Osijek.
Na fotografiji: Marin Brbic. Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

KONKRETNO RJEŠENJE

PRVI ČOVJEK HAJDUKA PREKINUO SVA NAGAĐANJA I OBJAVIO VAŽNU VIJEST Evo kakva sudbina čeka Damira Burića, odluku će donijeti novi čovjek na Poljudu!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 09.12.2019. u 11:06

 • Predsjednik Hajduka Marin Brbić osvrnuo se danas na negativan rezultatski niz prve momčadi u proteklom periodu te u izjavi za medije na službenoj stranici Hajduka objavio što čeka trenera Damira Burića.

  "Svi u Klubu smatramo da je nezadovoljstvo javnosti posljednjim rezultatima prve momčadi sasvim opravdano. Ali, isto tako nećemo donositi ishitrene odluke koje idu van okvira sustava što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone.

  Još prije sam najavio da po pitanju sportskog direktora želimo odabrati kvalitetnog kandidata koji će predstaviti sportsku politiku i viziju u skladu s klupskom. Blizu smo odabira rješenja te ćemo ubrzo po završetku polusezone obavijestiti javnost o imenovanju. Novom šefu struke ćemo prepustiti procjenu trenutnog stanja i donošenje odgovarajuće odluke jer smatram da je to jedino ispravno rješenje u ovom trenutku", prenosi  službena stranica Hajduka izjavu predsjednika.

  Drugim rječima, važna odluka o sudbini trenera bit će prepuštena novom šefu struke koji u sljedećem razdoblju treba preuzeti konce na Poljudu. Glavni kandidat za tu funkciju je Mario Stanić.

  Hajdukov predsjedniki proslavljeni hrvatski reprezentativac sjeli su za stol prij etri tjedna, a Brbić je s tim potezom poslao jasnu poruku ideje kojoj teži splitski klub - pronaći čovjeka s neupitnom karizmom koji bi na svoja leđa stavio teret upravljanja sportskom politkom kluba.

  Iz drugih medija