CROPIX
KAOS U ZAVRŠNICI

RADONJIĆ OTKRIO ZAŠTO JE UMALO DOŠLO DO OPĆE TUČNJAVE NA TERENU 'Hajduk je gospodski klub i to si ne bi smio dozvoliti! Sve je počelo kad je...'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 25. rujan 2017. 01:55

Dejan Radonjić pojasnio nam je zašto se 'zakuhala' situacija na terenu nakon izjednačujućeg gola Lokomotive, piše Slobodna Dalmacija.

- Sve je počelo kad je Almeida zabio gol za 2:1 i onda se bezobrazno sporo šetao 40 metara do centra. Jasno je da će krasti vrijeme kad je takav rezultat, ali ne tako ružno. Onda je i meni Tokić naredio da šećem kao on. Minut nazad. To je tako. I onda je nastalo ludilo.

Nastavio je Radonjić u emotivnom tonu, gotovo da nije disao dok je prepričavao:

- Kad smo primili gol, nije bilo lopte da je izvedemo s centra. Ne daju nam loptu! Pa, nije to moja bivša Istra, Rudeš ili Lokomotiva, neki mali klub. To je Hajduk, gospodski klub koji si to ne bi smio dozvoliti. I onda se ljudi prema meni ponašaju kao da sam vrijeđao Hajduk.

Dotaknuo se i Saida:

- Čitao sam njegov intervju prije dva mjeseca. Vjeruje u Boga, obitelj mu je siromašna... A onda mi govori „filho da puta“ (k...in sin), kao da ne znam što to znači. Govori mi na hrvatski „nabijem te na k...c“... Kako ga nije sram to reći. Tako se ozbiljan čovjek s 24-25 godina ne ponaša.

Naglasio je:

- Samo da znate, iako imam ugovor s Dinamom, Hajduk mi je uvijek bio drag. Slobodno to napišite. Uvijek sam podržavao Hajduk i to ću i dalje raditi. Navijat ću za njega u svakoj utakmici osim protiv Dinama. Pitajte moju ženu, ona to zna, kao i svi iz Karlovca odakle dolazim.

O utakmici?

- Na kraju moramo biti zadovoljni iako smo imali bolje šanse. Hajduk ima takav stil da mora bit spreman da će onako primati golove. No to je stvar njihova trenera.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 16:00