Rijeka, 261116. Stadion na Rujevici.
Utakmica 17. kola Prve HNL izmedju HNK Rijeka i HNK Cibalia.
Na fotografiji: Filip Bradaric.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

KORAK DO RAJA

RIJEKU NIŠTA I NITKO NE MOŽE SKRENUTI S PUTA KA POVIJESNOJ TITULI 'Previše smo krvarili za ovo da bismo napravili krivi korak!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 18.05.2017. u 15:15

 • Nogometaši Rijeke došli su korak do raja. Nisu se ni trudili skrivati zadovoljstvo, proslava s navijačima neposredno nakon pobjede kod Slaven Belupa 2:0 već je puno toga govorila…

  - Bilo je dugačko i zadnjih deset minuta, kako neće ova četiri dana do Cibalije. Cijelu sezonu krvarimo da bismo došli do ovoga, nema potrebe sada napraviti nekakav krivi koračić - kaže Filip Bradarić nakon pobjede na teškom gostovanju.

   

  - Svi su govorili da je ovo teren gdje ćemo kiksati, a mi smo se skupili svi zajedno i pokazali da smo najdominantniji i najkvalitetniji u HNL-u pa rutinski pobijedimo 2:0. Svaka čast svima, imamo četiri dana za pripremu, da u sportu nikada ne smiješ prerano slaviti. Na Rujevici idemo po pobjedu i proslavu naslova prvaka! - dodao je veznjak Rijeke.

  Iako je suparnik Cibalia, ni kod Andrijaševića nije bilo euforije.

  - Brzo smo zabili dva pogotka i usmjerili utakmicu prema našoj pobjedi. Euforija? Imamo još jednu utakmicu, ne valja upadati u euforiju jer ništa nije riješeno. U nedjelju ćemo biti veliki favoriti protiv Cibalije, ali treba dati sto posto - zaključio je Andrijašević.