Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
KORAK DO RAJA

RIJEKU NIŠTA I NITKO NE MOŽE SKRENUTI S PUTA KA POVIJESNOJ TITULI 'Previše smo krvarili za ovo da bismo napravili krivi korak!'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 18. svibanj 2017. 17:15

Nogometaši Rijeke došli su korak do raja. Nisu se ni trudili skrivati zadovoljstvo, proslava s navijačima neposredno nakon pobjede kod Slaven Belupa 2:0 već je puno toga govorila…

- Bilo je dugačko i zadnjih deset minuta, kako neće ova četiri dana do Cibalije. Cijelu sezonu krvarimo da bismo došli do ovoga, nema potrebe sada napraviti nekakav krivi koračić - kaže Filip Bradarić nakon pobjede na teškom gostovanju.

- Svi su govorili da je ovo teren gdje ćemo kiksati, a mi smo se skupili svi zajedno i pokazali da smo najdominantniji i najkvalitetniji u HNL-u pa rutinski pobijedimo 2:0. Svaka čast svima, imamo četiri dana za pripremu, da u sportu nikada ne smiješ prerano slaviti. Na Rujevici idemo po pobjedu i proslavu naslova prvaka! - dodao je veznjak Rijeke.

Iako je suparnik Cibalia, ni kod Andrijaševića nije bilo euforije.

- Brzo smo zabili dva pogotka i usmjerili utakmicu prema našoj pobjedi. Euforija? Imamo još jednu utakmicu, ne valja upadati u euforiju jer ništa nije riješeno. U nedjelju ćemo biti veliki favoriti protiv Cibalije, ali treba dati sto posto - zaključio je Andrijašević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 14:52