HNL

Said Husejinović iz Sarajeva u Dinamu: 'Ja u Maksimiru? Ima istine u tome...'

AUTOR:
 • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 02.01.2013. u 22:01

 • Dinamo bi za ovog ofenzivnog veznjaka trebao platiti oko 200 tisuća eura, a vrijedi spomenuti da je Husejinović proveo i tri godine u Werderu iz Bremena

  Prema pisanju BiH medija ponajbolji igrač Sarajeva, Said Husejinović, uskoro bi mogao potpisati za Dinamo. Priča oko cijelog transfera poprilično je komplicirana.

  Naime, Husejinović je već potpisao predugovor s CSKA iz Sofije, već je bilo sve spremo za predstavljanje, ali onda je izbila pobuna u svlačionici Bugara zbog Husejinovićevih primanja (oko 150.000 eura godišnje) i izgleda da je cijela stvar propala. U međuvremenu se javio Zdravko Mamić i Husenipvić je navodno već krenuo prema Zagrebu.

  - Ja u Dinamu iz Zagreba? Odakle vam to? Ima, ima istine u tome. 'Više mi odgovara Dinamo. Vidim da su u Sofiji već pričali o mojoj plaći, da im smeta. Sada je sve na Sarajevu, tako da se nadam da će se to riješti u narednih nekoliko dana - rekao je Husejinović za SCsport.

  Dinamo bi za ovog ofenzivnog veznjaka trebao platiti oko 200 tisuća eura, a vrijedi spomenuti da je Husejinović proveo i tri godine u Werderu iz Bremena, ali tamo je skupio tek deset nastupa. Čak je i Hajduk prošle sezone bio zainteresiran za njegovo dovođenje, ali na kraju je Maleš odustao od posla.

  Tagovi