Ronald Gorsic / CROPIX
IMA DODATAN MOTIV

ŠALI SE SA STOPERIMA OD 60 MILIJUNA EURA, TRPA KAO NA TRACI, ALI BIJELI MU NIKAKO NE LEŽE Udarna igla Nenada Bjelica još nije uspjela zabiti Hajduku

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 22. studeni 2019. 17:25

Bruno Petković igrao je protiv Hajduka četiri utakmice u kojima je skupio ukupno 184 minute. Zanimljivo, u tim utakmicama nije postigao pogodak, a nije upisao ni asistenciju za gol suigrača.

Dinamo je u te četiri utakmice dva puta slavio, jednom remizirao te jednom izgubio. Stoga je jasno da Petković s dodatnim motivom čeka večerašnji derbi, jer svaki igrač, a poglavito centarfor, posebno voli zabiti u derbiju.

Petković, k tome, mora znati da je sada igrač kojeg skauti europskih klubova pažljivo gledaju u svakoj utakmici. Nitko ne dvoji da je postao igrač za jake klubove, ali teško je reći je li već sada stasao i za one najveće.

Zagreb, 210819.
Stadion Maksimir.
Utakmica UEFA Lige prvaka izmedju GNK Dinama i Rosenborga B.K.
Na fotografiji: Arijan Ademi, Bruno Petkovic.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
CROPIX

Naime, iza njegova imena ipak stoji činjenica da nije prošao ni u Serie A ni u Serie B, a tamo je proveo punih pet godina. Posljednjih dana u medijima se pojavila informacija da je na meti Barcelone, te da ga je njezin sportski direktor Eric Abidal posebno gledao na Poljudu u utakmici Hrvatska - Mađarska.

Istina je da je Abidal tom prigodom razgovarao s Ivanom Cvjetkovićem te da su pričali i o Petkoviću, ali Dinamov centarfor u ovom trenutku nije u Barceloninim planovima za sljedeću sezonu. Naravno, i taj se podatak može promijeniti nastavili li Petković igrati sjajan nogomet i zabijati u serijama.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 23:47