Foto: Goran Mehkek / CROPIX
VRAĆA SE 'ŠOU' NA MAKSIMIR

SAMMIROV POVRATAK IZAZVAO JE PRAVU NAVIJAČKU 'EKSPLOZIJU' NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Oglasio se i Perišić: 'Auu, izgorjet će Zagreb'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. siječanj 2017. 19:06

Povratak bivšeg hrvatskog reprezentativca Sammira u zagrebački Dinamo i službeno je potvrđen, a navijači ne skrivaju oduševljenje.

Sammir je i sam potvrdio povratak u modre odaje na svom profilu na društvenim mrežama porukom 'I'm coming home!!', a pozitivne reakcije ljubitelja plave boje nisu izostale.

- Welcome back - napisao je jedan navijač, a i ostali su na sličnom tragu.

'Bravo majstore...dobro dosao kući', 'Kralju', 'Brat sretno i uspjeh uvijek', 'Yes napokon', Ljubi te majkaaaa filhoooo', 'Napokon!', 'Doktore nogometa!'

'Kakav kralj ..koliko ste ga pljuvali, a dokazao da voli nas i Hrvatsku .... samo jako Sammke.'

'Čovjek je se odrekao 6,5 milijuna eura da bi se vratio. A što su uradili domaći dečki npr. Brodić, Murić i ostali? SAMMIR LEGENDA!!!!' - samo su neki od veselih komentara.

Jedna od reakcija bila je i ona Ivana Perišića, hrvatskog reprezentativca.

- Auuu, izgorjet će Zagreb! - napisao je Perišić.

Naravno, ima i ponešto negativnih komentara.

I'm coming home!! #dinamozagreb

A photo posted by Jorge Sammir Cruz Campos (@iamsammir) on

- Evo kakvi ste vi ljudi, nevjerojatno. Već 5 godina pričate kako bi trebali u Dinamu igrat igrači iz vlastite akademije, a sad kad igraju, prizivate Sammira. Prije 3 ili koliko godina kad je Sammir bio u Dinamu, svi ste pričali kako ne valja, kako ga treba potjerat... Što se mene tiče, Sammir ne mora više dolazit u Dinamo, jer nitko nije veći od kluba - napisao je jedan navijač.

- Otvaraj noćne klubove po Zagrebu, evo izlaska iz recesije! - kaže drugi.

- Dežurni šanker napred,ostali stoj - misli treći...

Linker
17. travanj 2024 22:37