Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

PORUKA NADE

SAMO JE JEDAN IGRAČ HAJDUKA PRISTAO STATI PRED KAMERE 'Tako je kako je, nismo uspjeli dohvatiti treće mjesto, ali na pravom smo putu!'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 27.05.2019. u 09:32

 • Već je to pravilo u Hajduku, igrači rijetko daju izjave. I samo rijetki od njih. Prolazili su nakon poraza od Dinama (3:1) jedan za drugim, samo odmahivali rukom, jedini je pred mikrofone stao Darko Nejašmić.

  - Prvo moramo zahvaliti našim navijačima što su došli u ovako velikom broju. Prva polusezona nije bila dobra, u drugoj smo pokazali bolju igru, pokazali smo da smo na pravom putu. Nažalost, nismo uspjeli pobijediti, ali dobro, idemo dalje - kazao je mladi Nejašmić, prokomentiravši i činjenicu da je Hajduk završio četvrti, a ne treći na tablici Hrvatske lige.

  - Tako je kako je, završili smo četvrti, nismo uspjeli dohvatiti treće mjesto. Istina, imat ćemo kraći odmor, no za profesionalne nogometaše to je normalno, priviknut ćemo se na to, neće nam biti problem.

   

  Inače, nešto kasnije, prije no što je ušao u autobus, Nejašmića je susreo Nenad Bjelica. Srdačno su se pozdravili, kratko i popričali. Ne znamo što mu je rekao Dinamov trener, izgledalo je kao da ga hvali, da mu je udijelio poneki kompliment, srdačno su se potom i rastali.

  Čekali su svi Miju Caktaša. Već dugo ne razgovara za medije, nije niti sad, bez obzira što je najbolji strijelac lige, što je zabio opet u Maksimiru. No, ovoga puta kazao je barem nešto:

  - Pričat ćemo idući tjedan!

  Vjerojatno je mislio na reprezentativno okupljanje. Dakle, čekamo Mijino obraćanje.

  Iz drugih medija