HNL

Schifo poručio: 'Zovu me iz Englezi, ali da me želi Dinamo, ne bih ga mogao odbiti!'

AUTOR:
 • Davorin Olivari

 • OBJAVLJENO:
 • 11.12.2012. u 21:56

 • Hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld jučer je pio kavu u svom Šibeniku.

  - Hladno je, puše bura, ali sam doma i uživam - raspoložen je bio Gordon.

  Počeo mu je zimski odmor koji baš i neće biti opuštajući. U fazi je pronalaska novog kluba, jer mu je ostanak u moskovskom Dinamu, za kojeg je potpisao ovoga ljeta, postao nemoguća misija. Tako će nakon samo 5 mjeseci boravka u Moskvi (ugovor s Dinamom potpisao 11. srpnja ove godine) otići na drugu destinaciju. Po našim informacijama koje su izašle iz Maksimira, Dinamo je zainteresiran za povratak Schildenfelda, jer traži se vrhunski stoper, a on to svakako jest.

  - Samo sam pročitao da me se spominjalo u Maksimiru. Međutim, nitko iz Dinama nije me kontaktirao - kazao nam je Schildenfeld.

  Na pitanje što bi se dogodilo da ga netko iz Maksimira nazove i izrazi želju da dođe na pregovore, odgovara:

  - Dinamu nikad ne bih mogao kazati - ne! Iz Dinama sam krenuo u svijet, taj klub mi je ostao u sjajnoj uspomeni, sjećam se samo prekrasnih dana. Ukoliko su u Maksimiru zainteresirani, i ako me pozivu na razgovor, naravno da bih otišao.

  Dodao je i ovo...

  - Povratak u zagrebački Dinamo uvijek je moguć!

  Dobro, a kad mislite riješiti svoj status, ima li konkretnih ponuda za vaše usluge?

  - Ima, naravno da ima, i to me jako veseli. Ponude su iz Grčke, iz Bundeslige, Francuske i Engleske. Naročito je zanimljiva jedna iz Premiershipa. Ne mogu vam kazati o kome se radi, jer su mi u tom engleskom premierligašu kazali da ne izlazim u javnost. Realno, mislim da ću svoj status riješiti u sljedeća dva tjedna.

  OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!