Hanza Media
STIŽE VEĆ OVAJ TJEDAN?

SENZACIJA NA MAKSIMIRU NAKON OSVAJANJA KUPA! SAMMIR SE VRAĆA U DINAMO!? Brazilac po treći put stiže u klub s kojim je osvojio čak 14 trofeja

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. svibanj 2018. 11:27

Jučer poslije podne do nas se probila informacija da bi Sammir mogao postati novi igrač Dinama već ovog tjedna! Naravno, radi se o velikom iznenađenju, na prvi pogled vijest je izgledala senzacionalna, bilo je teško za povjerovati.

Sammir se već jednom vratio u Dinamo, ali je isto tako brzo otišao “zbog nesporazuma s trenerom Petevom i lošom komunikacijom s njim”. Zanimljivo, već u tom razgovoru koji smo u subotu objavili u SN, Brazilac s hrvatskom putovnicom dosta je pričao o Dinamu, kazivao je kako je strašno pogriješio što je napustio zagrebački klub te da bi se vrlo rado vratio u Maksimir.

U tim njegovim rečenicama, na neki način, prepoznali smo veliku želju za povratkom, naročito nakon što nam je kazao da bi se na ljetnim pripremama vrlo brzo spremio te da bi bio od velike pomoći novim prvacima Hrvatske.

​Čini se da će upravo tako i biti, jer pouzdani izvori tvrde da bi se već mogao predstaviti krajem tjedna, u petak ili subotu. Naravno, nećemo ništa prejudicirati, znate da kod transfera ima raznih mogućnosti, neki su propadali u posljednji čas, a neki su iznikli sasvim neočekivano. Ipak, čini se da je Sammir jako blizu modrom dresu, s kojim je u karijeri osvojio čak 14 trofeja.

Linker
20. travanj 2024 15:13