Tom Dubravec / CROPIX
VELIKA NAGRADA

SEZONU JE POČEO U DRUGOJ MOMČADI, A SADA JE PROGLAŠEN NAJBOLJIM IGRAČEM HAJDUKA! ČAK JE I SLAVLJENIK BIO IZNENAĐEN: 'Nisam to očekivao, iznenađen sam'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 19. lipanj 2019. 00:21

Darko Nejašmić proglašen je najboljim igračem Hajduka u protekloj sezoni po izboru članova kluba. Nagradu je mladom veznjaku uručio tajnik udruge Naš Hajduk Luka Domikulić, a predaja trofeja događala se na novim malim pomoćnim terenima u Poljudu u sklopu dječjega turnira "Živimo Hajduk“.

Nejašmić je sezonu započeo u Hajduku II, a onda je imenovanjem Siniše Oreščanina za glavnoga trenera dobio priliku u prvoj momčadi u kojoj je bio standardan.

Damir Krajac / CROPIX
CROPIX

Inače, ovo je bio treći izbor za najboljega igrača Hajduka po izboru članova. U premijernom izdanju pobijedio je Ante Erceg, a prošle sezone najbolji po ukusu navijača bio je Zoran Nižić.

- Uistinu mi je drago što sam dobio nagradu jer nisam je očekivao, iznenađen sam. Nadam se opravdati povjerenje članova, te da će biti još ovakvih priznanja jer to znači da će biti dobrih utakmica i rezultata. Što se sljedeće sezone tiče, nadam se da će biti uspješnija, želja je da napredujemo svakom novom utakmicom - poručio je Nejašmić nakon što je dobio priznanje.

Linker
20. travanj 2024 15:09