HNL

'Siguran sam da sad stiže bolje razdoblje, eksplodirat ću već protiv Malmöa!'

AUTOR:
 • Tomo Ničota

 • OBJAVLJENO:
 • 14.08.2011. u 13:29

 • Tog čovjeka još nismo vidjeli ozbiljnog, namrgođenog, tužnog. Stalno se smije, pristojno pozdravi, rukuje se sa svima, za svakoga pronađe nekoliko minuta. Dinamov 'dobri div’ vrlo brzo postao je omiljen i u svlačionici, suigrači su ga prihvatili kao da je oduvijek u Dinamu. Nije zato ni čudno što su Ivanu Krstanoviću u zagrljaj nakon pogotka Karlovcu dotrčali gotovo svi suigrači.

  - Malo mi je laknulo, istina. Osjećao sam mali pritisak u zadnje vrijeme, igram a ne zabijam, nijednom napadaču to nije lijepo. Sad sam opušteniji, baš mi je trebao taj pogodak - rekao je Krstanović, koji priznaje da je nakon ona dva pogotka Neftčiju malo 'pao’ i stao.

  Znači, možemo napisati da se dosad čuvao za Malmö?

  - Ne, nikako! Nisam se ja čuvao, ja uvijek dajem sto posto, što se ono kaže, čak i 200 posto. Samo kažem da sad stiže bolje razdoblje, moje prave utakmice i pogoci. Recimo ovako, nadam se da ću već protiv Malmöa eksplodirati!

  Svi ističu atmosferu, vidi se i izdaleka da je vrlo nadahnuta.

  - Čudesna je atmosfera, toliko pozitivna, toliko momčadska. Nisam očekivao da će biti tako dobro u Dinamu, a stvarno se osjećam izvrsno. Pobjeđujemo, a to je, naravno, presudno za dobre vibracije. Mene su izvrsno svi prihvatili, dečki su fantastični, uklopio sam se sjajno. Uživam u Maksimiru.

  Nada se pozivu iz Rusanove. Sarajevo je zauvijek prekrižio?

  - Da, definitivno sam rekao 'ne’ reprezentaciji BiH. Pričao sam sa Sušićem, moja odluka je jasna. Čekat ću... Ali, nećemo sad previše o tome, prvo da mi pobijedimo Malmö, bit će poslije tih slatkih tema.