GNK Dinamo
POTVRĐENO

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO Na Maksimiru potvrdili potpisivanje novog ugovora s jednim od najtalentiranijih igrača svoje generacije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2019. 20:56

Joško Gvardiol, 17-godišnji stoper koji slovi kao 'jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije', danas je potpisao novi ugovor s Dinamom.

Na Maksimir je Gvardiol stigao sa svega osam godina, a o kakvom se talentu radi najbolje dočarava podatak da je kao kadet nastupao za juniorsku momčad GNK Dinamo u ovogodišnjoj UEFA juniorskoj Ligi prvaka.

"Iznimno sam sretan i ponosan na ukazano povjerenje i na činjenicu da me klub vidi u svojim planovima. Još kao dječak sam pred sebe stavio cilj da ostavim traga u Dinamu i mislim da je ovaj potpis ugovora još jedan dokaz da sam na dobrom putu", rekao je Joško Gvardiol za Dinamovu web stranicu.

Oglasio se i sportski direktor Dinama Marijan Vlak.

"Ovo je najbolje moguće rješenje za klub i za Joška. Pomno pratimo njegov razvoj i nemam niti malo sumnje kako će Joško ostvariti svoje snove i ambicije u Dinamu na opće zadovoljstvo svih nas u klubu kao i naših navijača", rekao je Vlak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 19:12