Cropix
EURO 2016.

Skoblar ambasador HNS-a

Piše: HinaObjavljeno: 26. studeni 2015. 16:32

Na sjednici Izvrršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, koja je u četvrtak održana u sjedištu HNS-a u Zagrebu, odlučeno je da naš proslavljeni reprezentativac Josip Skoblar bude ambasador Hrvatskog nogometnog saveza za Euro 2016. u Francuskoj.

U priopćenju koje je nakon sjednice IO objavljeno na službenim stranicama HNS-a, stoji da je Izvršni odbor razgovarao o aktualnoj istrazi Uskoka protiv petorice okrivljenika, među kojima su prvi dopredsjednik HNS-a Zdravko Mamić te izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović.

"Izvršni odbor zauzeo je jedinstveni stav da se poštuje načelo presumpcije nevinosti. Drugim riječima, kao i u drugim pravnim državama, poštuje se načelo da je svatko nevin dok se ne dokaže suprotno. Hrvatski nogometni savez detaljno će pratiti tijek događaja te po potrebi donijeti odgovarajuće odluke".

U priopćenju sa zatvorene sjednice IO HNS-a stoji i da je jednoglasno donešena odluka o izradi monografije na temu 25 godina Hrvatskog nogometnog saveza od samostalnosti što će "biti novi iskorak u području izadvaštva Saveza".

Linker
20. travanj 2024 15:13