Damir Krajač/Cropix
POTVRĐENO ZA SN

ŠOK NA MAKSIMIRU, OSTVARILE SU SE CRNE SLUTNJE Dinamov reprezentativac neće moći igrati najmanje pola godine, propao mu i najveći san, odlazak na EURO

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 17. veljača 2020. 10:46

Crne slutnje dobile su potvrdu u ponedjeljak ujutro.

Dodatni pregledi pokazali su da je Dini Periću pukao prednji križni ligament koljena! Dinamova stopera sad čeka operacija, a onda minimalno šest mjeseci oporavka, dakle, ne samo da je za njega gotova ova sezona, nego neće biti spreman niti za pocetak iduće sezone.

Naravno, uz sve to Periću je propao najveći san, da zaigra s reprezentacijom na Euru.

Podsjetimo, Perić je u Osijeku u jednom trenutku u svom šesnaestercu krivo stao, koljeno se zarotiralo i Perić je na nosilima napustio teren. Odmah se sumnjalo na najgore, a dan kasnije pregledi su donijeli i potvrdu.

"Ima gorih stvari u životu od poraza, ima gorih stvari u životu od jučerašnjeg penala, ima gorih stvari u životu od ozljede, ali često su potrebna desetljeća da to shvatimo. Bogu hvala pa sam toga svjestan. Budi sretan i zahvalan na onome sto danas imaš jer to je ono najbitnije. Bogu hvala na svemu što imam - idemo dalje, nema sekiracije. Hvala svima na podršci od srca", poručio je Dino Perić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 14:33