HNL

SPORTSKE NOVOSTI U BRUŠKOJ, SELU IZBORNIKA ANTE ČAČIĆA Mjesto koje su okupirali četnici i Kapetan Dragan...

AUTOR:
 • Davorin Olivari

 • OBJAVLJENO:
 • 19.05.2016. u 22:53

 • Sportske novosti u petak donose ekskluzivnu reportažu iz Bruške, mjestašca u zadarskom zaleđu otkud potječe šef Vatrenih Ante Čačić, a koje su za vrijeme Domovinskog rata okupirali četnici predvođeni zločincem Kapetanom Draganom koji je tu postavio i svoju bazu… Nepoznate detalje iz života hrvatskog izbornika otkriva Antin prvi rođak, bratić Petar Čačić, branitelj i primjerni radnik Čistoće Zadar, proglašen i najboljim čistačem u gradu.

  Sportske novosti na dan okupljanja Vatrenih i službenog početka akcije Francuska otkrivaju kako su kondicijski treneri priznali da su pogriješili u pripremi momčadi prije dvije godine za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. O tome govore vrhunski stručnjaci prof. dr. Igor Jukić, Miljenko Rak i Leonard Sovina

  Samo Sportske novosti donose prvi intervju novog mladog Hrvata u Wolfsburgu Josipa Brekala koji otvoreno govori zbog čega je otišao iz Dinama i hoće li se moći nositi s izazovima u nemilosrdnoj Bundesligi.

  Sportske jedine prenose i neopisivno razočaranje u Liverpoolu nakon poraza u finalu Europske lige kroz riječi Dejana Lovrena: „Prvi put sam zaplakao zbog nogometa“.

  Samo Sportske novosti bile su na povratničkom turniru Marina Čilića u Ženevi i porazgovarale s najbolojim hrvatskim tenisačem uoči Roland Garrosa i Wimbledona, uz marinovu poruku: „Sad sam konačno spreman i za Đokovića!“

  O SVEMU ČITATJE SUTRA U SPORTSKIM NOVOSTIMA