HNL

Spursi za 20 milijuna kupili Halilovića i Jedvaja! Tin odlazi na zimu, Alen za godinu dana

AUTOR:
 • Davorin Olivari

 • OBJAVLJENO:
 • 30.06.2013. u 20:36

 • Riješili smo transfer Jedvaja i Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana, rekao je Barišić

  Ono što su Sportske novosti najavile, a još jučer je bio upitnik, danas je postalo uskličnik! Tin Jedvaj i Alen Halilović su prodani! To nam je kazao predsjednik Dinama Mirko Barišić.

  - Riješili smo transfer Tina Jedvaja i Alena Halilovića, sve smo dogovorili s njihovim budućim klubom! S tim da ostaju kod nas, jedan od njih dvojice najmanje godinu dana.

  U koji klub odlaze, radi se li o Tottenhamu?

  - Dovoljno će biti kazati da odlaze... Ne bih s imenom kluba izlazio u javnost.

  Je li već sve potpisano s kako vi kažete, budućim klubom?

  - Pa, možemo kazati da je sve riješeno.

  A stoji li informacija da će Dinamo inkasirati 20 milijuna eura na temelju tih dva transfera.

  - Da, otprilike je ta cifra.

  Kad smo već kod odlazaka, je li na izlaznim vratima i Šime Vrsaljko?

  - Važemo najbolju ponudu, ali do 1. rujna će se sve riješiti.

  Toliko Mirko Barišić. Dakle, sve je gotovo, Jedvaj i Halilović će preseliti na Otok. Iako je predsjednik Modrih bio zatvoren kad je u pitanju ime kluba, sve neslužbene informacije govore da će novi klub dvojice Dinamovih wunderkinda biti Tottenham, klub s White Haet Lanea gdje su s velikim uspjehom igrali Luka Modrić, Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar. Dinamo i Spurse vežu sjajni odnosi, pa je takav rasplet cijele priče zapravo logičan. Tin Jedvaj bi Dinamo trebao napustiti u zimskom prijelaznom roku kad će biti punoljetan, te lakše doći od radne dozvole. Alen Halilović je onaj koji će ostati 'još najmanje godinu dana’ .