Srdjan Vrancic / CROPIX
NASTAO JE OPĆI KAOS

SRAMOTNE SCENE, KAOS I PRIJETNJE NA UTAKMICI DRUGE HNL Igrači odbijali završiti susret, uništavala se i oprema na stadionu: 'Doći ću vas ja glave!'

Piše: Slavko KonopljakObjavljeno: 21. travanj 2018. 01:20

Sramotne scene dolaze iz 28. kola Druge HNL, preciznije s utakmice između Hrvatskog dragovoljca i Solina.

Dragovoljac je pred domaćim navijačima slavio rezultatom 1:0 iz penala kojeg su realizirali u 25. minuti, no pravi cirkus krenuo se odvijati u posljednjim minutama susreta kada su gosti neko vrijeme odbijali odigrati nastavak susreta. Neke od sramotnih scena opisala je u službenom zapisniku i delegatkinja utakmice.

Tko gubi ima pravo da se ljuti, kaže stara poslovica. Međutim, igrači Solina su poslije utakmice, doslovno izgubili živce i lijepo vladanje, dostojno sportskog viteštva. Jer su umjesto čestitke domaćim igračima na zasluženoj pobjedi iskazali pravo divljaštvo, koje je u službenom zapisniku konstatirala i delegatkinja utakmice Branka Juhas iz Karanca.


Zagreb, 200418. 
Igraliste Stjepan Spajic.
Druga HNL, prvenstveni susret 28 kolo, Hrvatski dragovoljac i Solin.
Na fotografiji: igraci Solina odbili su nastaviti utakmicu u 87 minuti.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

- Poslije završetka utakmice fizioterapeut Solina Jadran Rogulić, prijetio je sucima utakmice riječima "Doći ćete vi u Solin, doći ću vas ja glave, od danas ste i vi na spisku."

Konstatirala je i prijavu voditelja razglasa gospodina Antuna Moguša sa svjedokom gospodinom Hrvojem Miličevićem - rukovoditeljom osiguranja da su dvojica igrača Solina prijetili vulgarnim psovkama te su fizički istrgnuli električnu instalaciju za ozvučenje, bacili razglas i time nanijeli materijalnu štetu Hrvatskom dragovoljcu, u čijem je vlasništvu. Načinjena je materijalna šteta u svlačionici gostujuće momčadi u kojoj su se skidali igrači Solina

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:10