CROPIX
STVARNA VRIJEDNOST DINAMA

STIGAO JE DAN VAŽNE SKUPŠTINE DINAMA U MAKSIMIRU Čeka se velika najava - početak privatizacije, potvrda vrijednosti kluba i cijene dionica

Skupštinarima će se predočiti i iscrpno financijsko izvješće za 2017. godinu
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 01. ožujak 2018. 14:26

Danas u 18 sati u Maksimiru se održava redovna Skupština GNK Dinamo na kojoj se osim uobičajenih brojki financijskog direktora Mateja Škegre u poslovanju u 2017. godini očekuje i objava glavnog direktora Tomislava Svetine da su nadležna državna tijela odobrila privatizaciju kluba.

Na prošloj redovnoj Skupštini održanoj početkom prosinca Svetina je objavio da privatizacija kreće, da se još čeka dorada Elaborata, ponovio nam je to i u intervjuu nakon jesenskog dijela prvenstva.

Siječanj i veljača su prošli, Elaborat je bio na još jednoj doradi, konačno rješenje, takozvani Prospekt, mora potvrditi i HANFA i tada se zna i vrijednost temeljnog kapitala (210 milijuna kuna?) i cijena dionice (tisuću kuna?). Kako se iz plavih hodnika nisu ničim hvalili, možemo zaključiti da se čeka baš današnja Skupština za vijest o Dinamovom dragovoljnom preoblikovanju iz udruge građana u trgovačko društvo, točnije športsko dioničko društvo.

Inače, GNK Dinamo započinje s organiziranjem kvizaške lige. Ekipe od tri do pet članova mogu se prihvatiti klikom na http://kviz.gnkdinamo.hr. Nogometni kviz na temu klubova, liga i reprezentacija održavat će se u Ožujsko Maksi Pubu na južnom rubu maksimirskog stadiona, a glavna nagrada pobjednicima je putovanje na europsku utakmicu ‘modrih’ (gostovanje u skupini Lige prvaka ili Europske lige) u organizaciji Ban Toursa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. travanj 2024 01:23