Vojko Basic / CROPIX
PROGNOZA LEGENDE

'STO POSTO SAM SIGURAN DA ĆE UTAKMICA ZAVRŠITI NEODLUČENO' Bivši igrač oba hrvatska velikana ponudio jako zanimljivu prognozu derbija na Maksimiru

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 26. svibanj 2019. 18:37

Zanimljivo mišljenje o ishodu današnjeg derbija između Dinama i Hajduka (19.00) ima Vilson Džoni, koji je u karijeri branio boje obaju klubova, ali naglašava da je hajdukovac...

- Budući da je Dinamo prvak, a obzirom na to da su na trenerskim pozicijama u prvoj momčadi Hajduka i omladinskoj školi dinamovci, mislim da će završiti neriješeno jer je nama dosta bod te da će nam vjerojatno učiniti uslugu da budemo treći, a ne četvrti na kraju prvenstva. Nemam ništa protiv da dinamovci rade u Hajduku, da se razumijemo u startu - kaže Džoni.

Znači, ne smatrate da će zbog rivaliteta Dinamo željeti svim silama svom vječnom suparniku otežati put u kvalifikacijama za Europsku ligu pa da imaju što više utakmica?

- Ne vjerujem da će to Dinamu biti motiv. Iako, budući da se radi o derbiju u kojemu je uvijek sve moguće, ne vjerujem da će htjeti izgubiti. Neriješeno odgovara i njima i nama, pogotovo Hajduku da bi bio treći. Stoga sam uvjeren da će utakmica završiti neodlučeno, sto posto sam siguran - rekao je Džoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 03:51