Vojko Bašić / Cropix
EMOTIVNO OBRAĆANJE

ŠUKER OGORČEN NA NOVINARE 'Mi bi trebali biti ponos, ali to u Hrvatskoj ne shvaćaju'

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker oglasio se povodom istrage USKOK-a o braći Mamić. Učinio je to iz Bjelovara, inače rodnog mjesta Mamićevih.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 03. srpanj 2015. 13:53

"Molim da nogomet bude respekt prema svima. Molim medije koji toliko srčano i predano rade u onom trenutku kad ga oblate, u tom trenutku isto da ga podignu. Svake godine dolazi od osam do 10 milijuna eura u Hrvatsku. Mi smo ih zaradili, nije nam ih nitko poklonio. Mi bi trebali biti ponos i dika ovdje, ali ne shvaća, ne shvaća to puno ljudi u Hrvatskoj. Ne znam što je to, valjda predizborna kampanja", prenosi RTL Šukerove riječi iz bjelovarskog Hotela Central tijekom Izvještajne skupštine Nogometnog saveza Bjelogorsko-bilogorske županije.

Nije tu bio kraj Šukerovog emotivnog obraćanja javnosti.

"Ponosan sam što smo prvi u grupi, ponavljam prvi, ispred Italije, ali imam osjećaj da u nekim medijima kao da smo četvrti, da žele da nas izbace sa SP, imamo puno antinogometne politike".

Što se istrage protiv Mamića konkretno tiče Šuker je rekao da treba pustiti da se sve slegne uz onu uobičajenu da "institucijama treba pustiti da rade svoj posao".

Linker
24. travanj 2024 07:11