CROPIX
SVE JE BILO OK, ALI SA ZADRŠKOM

SVAKA NJEGOVA ODLUKA BILA JE POD VELIKIM POVEĆALOM, ALI KLJUČNE PROCJENE BILE SU DOBRE Evo kako je 'čovjek u crnom' odradio derbi na Rujevici

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 12. kolovoz 2017. 10:00

Malo će biti zamjerke na arbitražu Tihomira Pejina, bez obzira što je zbog njegove “povijesti bolesti“ s Dinamom i Soudanijem svaka odluka bila pod povećalom. U prvom dijelu nije imao težak zadatak, pokazao je odmah autoritet žutim kartonom Stojanoviću pa i smirivanjem Marija Cvitanovića koji se bunio zbog jednog auta.

Najteža odluka bila mu je ona u 39. minuti kada je Gojak pogodio u ruku Zutu koji je uklizao, a Pejin uz zadršku, vjerojatno i sugestiju dodatnog pomoćnog suca Igora Križarića, pokazao na jedanaesterac.

I drugi bitan detalj na utakmici dobro je procijenio, ali ponovo uz zadršku. U 57. minuti Lecjaks je u jednoj obećavajućoj akciji rukama odgurnuo Kvržića bez ikakve namjere da igra loptom, a Pejin izvadio žuti karton i koji je braniču Dinama bio drugi i poslao ga na tuširanje.

Zapresic, 291016.
SRC Zapresic.
Utakmica 14. kola MAXTv Prve lige izmedju NK Inter Zapresic i GNK  Dinamo.
Na fotografiji: Tihomir Pejin.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Tihomir Pejin

Polemiku je izazvalo tek što je to napravio s osjetnom zadrškom i tek nakon burne reakcije riječke klupe (udaljen je Kekov pomoćnik Danko Matrljan) čime je ostavio dojam da se "predomislio" ili da je opomenu pokazao tek na sugestiju nekog od pomoćnika iako je bio vrlo dobro postavljen.

Linker
20. travanj 2024 03:33