NK Osijek/Arhiva
ZAHUKTALI SE RADOVI

SVI PROBLEMI SU RIJEŠENI? ATRAKTIVNI NOVI HRVATSKI STADION GRADI SE PUNOM PAROM 'To je ono što treba Hrvatskoj! Srce mi je puno kad vidim sve ovo'

OSIJEK Predsjednik kluba Ivan Meštrović zadovoljan viđenim na gradilištu: Zahuktali se radovi na Pampasu
Piše: Darko RužićObjavljeno: 23. listopad 2019. 21:09

Lako je zamijetiti veliku užurbanost i pravu vrevu građevinskih djelatnika na izgradnji nogometnog kampa i stadiona na Pampasu. Zahuktali su se radovi, u pravom smislu riječi, a gradilište je obišao i predstavnik investitora, predsjednik NK Osijek Ivan Meštrović koji nije mogao zatomiti svoje zadovoljstvo.

- Srce mi je stvarno puno kada sve ovo vidim. Vjerujem i svim dobronamjernim građanima i simpatizerima nogometa ne samo Osijeka već i puno šire. Da, zadovoljan sam dinamikom kojom teku radovi, a njihova izvedba je iznad očekivanih standarda. Sada se još vidi gomila armiranog željeza, a uskoro će, za koji dan, to biti i gomila betona. Sve teče prema planu - kazao je Meštrović.

I to unatoč skeptičnosti nekih, jer u jednom trenutku u sezoni građevinskih radova kao da se pojavio zastoj. Međutim, sada se, posljednjih dana izrazito radi punom parom.

- Ovo jesensko, iznimno toplo vrijeme omogućilo je da se kompenzira svibanj mjesec koji je obilovao velikim količinama kiše. Nisam stručnjak jer imam poslove i dolazim iz daleko toplijih krajeva pa mi je i sada ovdje malo hladnjikavo, ali vrijeme očito pogoduje građevinarima na zadovoljstvo svih nas, pa je napredak u izgradnji ovog vrijednog nogometnog kompleksa, kakav gradu, a i cijeloj Hrvatskoj treba, sve očitiji - izjavio je nakon obilaska gradilišta na Pampasu predsjednik Meštrović.

Linker
24. travanj 2024 03:02