Damir Krajač/Cropix
SN EKSKLUZIVNO DONOSE

SVI SU LUDI ZA ĆORIĆEM Engleski velikan nudi 15 milijuna eura i zove Ćorića na razgovor!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 23. svibanj 2016. 10:32

Hrvatski reprezentativac Ante Ćorić će, po svemu sudeći, uz Marka Pjacu, kolegu iz tabora Vatrenih, mogao biti najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka. U nedjelju ste mogli pročitati kako engleski mediji tvrde da ga želi Tottenham i da je spreman za usluge modrog wunderkinda iskrcati 13 milijuna eura.

Tragom te vijesti kontaktirali smo neke kolege s Otoka koji su dobro upoznati s onime što se može očekivati u ljetnom prijelaznom roku kad se radi o klubovima Premiershipa. Osim što su potvrdili zanimanje Spursa te ono već znano, interes Manchester Cityja, doznali smo još jednu vrlo zanimljivu priču.

Po našim izvorima iz Engleske, Ante Ćorić je, ako se Dinamo odluči na prodaju, najbliži - Liverpoolu! Informacija je ovakva: Liverpool je za Ćorića odmah spreman Dinamu ponuditi 15 milijuna eura!

Po istim izvorima, Jürgen Klopp žarko želi dovesti Dinamova i reprezentativnog veznjaka, Ante je u viziji njemačkog trenera jedan od igrača na kojima će temeljiti stvaranje "novog Liverpoola". Na sastanku s vodećim ljudima s Anfield Roada, njegovo ime spomenuto je pri vrhu liste pojačanja za sljedeću sezonu. Klopp i inače cijeni hrvatske igrače, a, uostalom, to se najbolje vidi po Dejanu Lovrenu, kojeg drži kao jednog od krucijalnih igrača obrane. Konačno, s obzirom na Lovrena, Ćoriću bi se bilo o lakše brže uklopiti, jer u momčadi ima "svog Hrvata".

Priča iz Engleske ide dalje, kažu nam kolege da je Jürgen Klopp pozvao Antu Ćorića na razgovor u Liverpool, na upoznavanje s njim i klubom. Ne zna se u kojem terminu, ali pozivnica je već otisnuta.

CIJELU PRIČU PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN!

Linker
18. travanj 2024 06:32