Foto: Vlado Kos / CROPIX
PORAZ KOJI PEČE

TAKVOG NENADA BJELICU JOŠ NIKAD NISMO VIDJELI Bizaran nastup ljutitog trenera Dinama nakon poraza u Osijeku na konferenciji za novinare

Piše: Darko RužićObjavljeno: 16. veljača 2020. 18:55

Dva Osječana. Dva bivša suigrača u Osijeku. Prijatelji. Treneri i ljudi koji su sjedili na suprotnim stranama u vrijeme derbija vodeći svoje momčadi jedan protiv drugog. Nije nakon utakmice bilo prostora, a ni razloga za radost obojice. Jedan je potonuo u tugu, drugog obasjali sreća i zadovoljstvo. A kako to već nekoliko godina i biva, na presicu su dolazili pojedinačno. Pravilo je, prvi se pred novinarima uprizori gostujući trener. Ovaj put to je bio, jasno, Nenad Bjelica.

- Čestitam Osijeku na pobjedi - izjavio je trener Dinama Nenad Bjelica. Dao je tu izjavu i zašutio. Nije imao što reći, a na svako postavljeno mu pitanje jednako je odgovarao. - Na vaše pitanje nemam komentar - kazao je Nenad Bjelica.

Kratko je to trajalo, ne bi vrijedilo ni imalo smisla da se duže zadržao na presici. Očito ljut, vruć, otišao je a da pred novinarima osim navedenog ništa nije rekao.

A trener pobjedničkog sastava nije mogao skriti svoje zadovoljstvo. Iako, dostojanstveno se držao i nije se uzvisio nakon osvojena tri boda.

- Izborili smo tešku, ali više nego zasluženu pobjedu - uvodno je izjavio Ivica Kulešević.

Mirno je govorio, staloženo i svoje riječi potkrijepio podsjećanjem na ono što je već nekoliko dana ponavljao.

- Stalno sam govorio da mi i protiv Gorice i protiv Intera nismo izgledali loše. Dobro smo radili, vjerovao sam da će nas i rezultat nagraditi. Ovaj put jest, jako smo se ozbiljno pripremali za derbi i vjerovali da možemo. U igri smo dominirali, a moram naglasiti veliku podršku naše Kohorte koja nas je nosila od početka do kraja utakmice. Ovo nam je vrijedna pobjeda, takvi su i osvojeni bodovi, ali prvenstvo je dugo, daleko je kraj i ništa još nije gotovo. Ali vjerovao sam i vjerujem u svoje igrače i očekujem da ćemo biti na razini potrebnoj za ostvarenje našeg cilja - rekao je Kulešević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 13:47