Screenshot Sportske novosti
TRAŽENA ROBA

TALENT S POLJUDA OKO KOJEG SE VRTE MILIJUNI Budućnost Hajduka otkrila nam je kako se razvila priča o interesu slavnog kluba: 'Moje ambicije su velike'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 15. siječanj 2019. 23:31

Kakav pomak bilježi Domagoj Bradarić ! Prije šest mjeseci bio je četvrti lijevi bek, nezamjetan u koloni iza skupih pojačanja Filipa, Memolle i Fomitschowa. Ali onda je krenulo. Prvo je potpisao profesionalni ugovor, zatim je počeo igrati, a danas je zamjenik kapetana i, što je još važnije, igrač od kojeg se očekuju velika djela. Naprimjer, da klubu osigura egzistenciju velikim transferom.

Milijuni se vrte oko ovog 19-godišnjaka, a on u Beleku miran i koncentriran na treninge i PlayStation. Je li Lille povećao ili smanjio ponudu. Znao je Lille za Bradarića, ali nije cijena išla u milijunima. Golemi je iskorak napravio mladi hajdukovac, ali iznenadna popularnost nije mu problem. Smiren je, nije u euforiji.

VIDEO: Jurica Radić

- Ponuda je došla, ali u komunikaciji s Hajdukom dogovorili smo moj ostanak. Sportski direktor Saša Bjelanović iznio mi je neke prijedloge i dobro je da ostanem još ovdje. Da se razvijam u Hajduku.

Koje su opće ambicije?

- Moram priznati, moje ambicije su velike. Želim se prvo dokazati u HNL-u i Hajduku, a onda ići stepenicu više.

CIJELI INTERVJU MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU SPORTSKIH NOVOSTI U SRIJEDU

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 09:13